Style: "Neutral"
 Promo
BRZI STYLING

3 ležerne frizure za samo 5 minuta

Ovogodišnji trendovi za kosu su prirodne frizure i teksture, odnosno takozvani “razbarušeni” look. Možete pustiti kosu da slobodno pada ili je podignuti u jednostavnu punđu – u svakom slučaju fokus je na frizurama koje su gotove za manje od pet minuta.

– Obožavam kada kosa jednostavno izgleda prirodno lijepo. Najgora kosa je ona s kojom žene pokušavaju učiniti nešto što kosi prirodno nije naklonjeno – izjavila je stilistica za kosu Sally Brooks i predložila tri jednostavne i prirodno lijepe frizure:

Polupunđa

Za ovu modernu frizuru, odvojite kosu na vrhu glave i uvijte je u neurednu punđu. Nanesite NIVEA Volume Care sprej za kosu kako biste je učvrstili. Pruža kosi 24-satnu čvrstoću i volumen koji joj je potreban bez isušivanja.

Foto: Promo

Neuredna niska punđa

Ovo je ležerna verzija klasične punđe. Nanesite NIVEA Volume Care pjenu za kosu na korijen i sušite kosu naglavačke kako biste postigli dodatni volumen. Spustite kosu i oblikujte u niski konjski rep. Pjena će zaštititi vašu kosu od topline tijekom sušenja fenom i pružiti joj prirodan volumen. Nakon toga, samo omotajte kosu oko korijena repa u punđu i učvrstite ukosnicom.

Foto: Promo

Voluminozan niski rep

Niski rep je must-have ležerna frizura. Kosu svežite čvrsto u rep, a potom podignite par pramenova iznad gumice za kosu. Tako ćete kosi dati volumen i učiniti frizuru što prirodnijom. Fiksirajte rep s NIVEA Volume Care sprejem za kosu za njegovani i sjajni završni izgled.

Foto: Promo
Linker
20. travanj 2024 04:39