Tiffany Lynette Davis Youtube
za 66 kuna

Beauty blender perilica novi je kozmetički gadget za kojim svi luduju

Nakon popularizacije mini hladnjaka za kozmetiku, na red je došao još jedan beauty gadget koji već ima svoje poklonike u svijetu ljepote. Radi se o perilici za beauty blender koja radi na principu prave perilice, samo je pranje, naravno, puno kraće.

Svi znamo kako je redovito pranje svih alata za nanošenje make-upa jedan od najvažnijih koraka u održavanju kože čistom. Kistovi, spužvice poput beauty blendera i ostali alati svakodnevno skupljaju prašinu, ostatke make-upa i mrtve stanice kože koje nam mogu napraviti kaos na licu pa čak i uzrokovati ozbiljne probleme poput upala.

--> Beauty blender može potpuno zamijeniti kistove: Znamo sedam trikova kako da traje što duže

No, pranje jajaste spužvice, bez koje mnoge vizažistice, blogerice i ljubiteljice make-upa ne mogu zamisliti svoju beauty rutinu, može biti vrlo zamorno jer se sav puder i ostali tekući proizvodi ne daju oprati u jednom mahu. Zato je tu mini perilica za beauty blender koja radi na istom principu kao i obična za rublje, samo što je na baterije i pranje je, naravno, kraće.

Youtuberica Tiffany Lynette Davis nabavila je perilicu za svoju kućicu za lutke, ali ju je kasnije isprobala za pranje spužvice. U videu je pokazala da ju je vrlo jednostavno koristiti. Perilicu treba napuniti toplom vodom i u nju istisnuti malo šampona, gela za pranje ruku ili posebnog sredstva za pranje make-up spužvica, pritisnuti gumb i pričekati nekoliko sekundi. Perilica će laganom centrifugom izvući prljavštinu iz spužvice.

Amazon
Perilica za beauty blender, Amauon, 66 kuna

Iako se čini učinkovita, Davis perilicu ipak ne bi preporučila za svakodnevnu upotrebu jer dobro staro ručno pranje ne može ništa zamijeniti. Sudeći po komentarima ispod videa, internet je ipak poludio za ovom beauty igračkom koja se može nabaviti na Amazonu po cijeni od 11 dolara, odnosno oko 66 kuna. Ako ne znate kako učinkovito oprati vašu spužvicu, slijedite naše savjete kako bi vam omiljeni beauty alat ostao što duže čitav i koristan.

Linker
30. ožujak 2024 03:01