PR
uz pomoć novih kistova

Beauty inspiracija: Tri domaće vizažistice imaju ideje za blagdanski make-up

Poznati brend kistova za make-up predstavio je set obilježen blagdanskim raspoloženjem i to najveći do sad!

Kreiranje svečanog ili svakodnevnog looka puno je jednostavnije uz široki izbor kistova, a brend Noelle izbacio je novi set koji se sastoji od 13 kistova.

Kreativci brenda Noelle dizajnirali su set uz pomoć kojeg će se jednako dobro moći našminkati i profesionalni make up artist, kao i svatko tko voli nanositi šminku iz vlastitog gušta. Uz već poznate modele kistova, Noelle donosi i novitete poput malih kistova za preciznije lookove, multifunkcionalnih kistova za blendanje koji mogu poslužiti i za nanošenje korektora, highlightera ili proizvoda za konturiranje.

Tri domaće make-up ekspertice prve su ih isprobale i kreirale blagdanski look - Tena Bašić svečani blagdanski look je zamislila kao kombinaciju intenzivno naglašenih očiju i nude, gotovo neutralnih usana.

PR

"Za novogodišnji look me inspirirao izgled disko kugle, pa sam željela kombinirati sive i srebrne tonove sa šljokicama", ističe poznata vizažistica. Jedan drugačiji blagdanski look zamislila je vizažistica Petra Buljubašić, kojoj je kao inspiracija bila duga: "Obožavam boje, pa sam koloristički make up look upotrijebila i kao temu za blagdane. Lijepo naglašeni obrazi i žarke usne nose se uvijek, pa tako i u ovo svečano vrijeme", kazala je.

PR

Baš kao i Petra, i vizažistica popularnog Bipa Backstagea, Lana Krstanović, kreirala je look u kojem su se posebno istaknule usne. "Crvena je oduvijek bila sinonim za blagdane, Božić i advent. Naravno da sam za blagdanski look kao inspiraciju odabrala crvenu boju koja je toliko moćna i stoji svima".

PR

U vrijeme prije Božića, Noelle Pro set od 13 kistova dolazi kao ideja za poklon svojim bližnjima ili samoj sebi.

PR

Linker
16. travanj 2024 14:55