Luksuzni noviteti!

Beauty noviteti kuće Chanel inspirirani su pariškim jutrima, kamelijama i jednostavnošću

Posljednja linija omiljenog brenda unosi pravu svježinu u ideju ljepote, a potiče na minimalizam i revitalizaciju.

Omiljeno cvijeće dizajnerice Coco Chanel bile su kamelije, a prva kozmetička clean beauty linija kuće Chanel oslanja se upravo na snagu tog cvijeća. Nova se kolekcija temelji na izmijenjenoj formuli, odnosno obnovljivim učincima crvene kamelije. Svi proizvodi iz linija pozivaju na vitalnost koja je najvažnije svojstvo ovog cvijeta. Naime, kolekcija No.1, koja pristiže čitavo stoljeće nakon što je lansiran Chanel No. 5 miris, predstavljena je početkom godine, a dočarava viziju ljepote u tri dimenzije: parfeme, skincare i make-up.

image
PROMO

Riječ je o liniji koja nudi luksuzno iskustvo revitalizacije kože, a lansiran je i novi ruž za usne - Rouge Allure L'Extrait.

image
PROMO

Osim toga, obožavatelji ovog luksuznog brenda moći će uživati i u novim nijansama lakova za nokte koje su idealne za proljetne i ljetne dane, a odličan su izbor za manikuru, ali i za pedikuru.

image
PROMO

Sve ljubitelje pudera u kamenu oduševit će Les Beiges, proizvod lagane formulacije, idealan za vruće ljetne dane, a parfem Les Eaux de Pariz nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Riječ je o vibrantnom mirisu osvježavajućeg tona koji je inspiriran jutarnjim pariškim ulicama. Dostupni su i višenamjenski proizvodi, kao što je lip and cheek tint koji će odlično funkcionirati kao rumenilo ili tonirani balzam za usne.

image
PROMO

Ovi dekorativni noviteti dostupni su od 1. svibnja, a 15. lipnja stiže pravo beauty pojačanje kolekcije: Fresh Complexion Touch i Water Fresh Blush. U lipnju ćemo moći uživati u korektoru, rumenilima raznih nijansi, kao i u puderu lagane teksture s kojim ćete se osjećati kao da niste nanijeli make-up.

image
PROMO

Svi su ovi noviteti za proljeće/ljeto 2022. godine predstavljeni na ekskluzivnom dvodnevnom druženju Chanela u Grand Park hotelu u Rovinju.

Linker
12. travanj 2024 07:23