Profimedia, Retna A
AMERIČKA VIZAŽISTICA

Bobbi Brown nakon 25 godina napušta svoj brend

Osnivačica i izvršna direktorica popularnog brenda Bobbi Brown nakon 25 godina napušta svoju kozmetički kuću i okreće novu stranicu u životu. Vijesti o njezinom napuštanju vlastitog brenda potvrdili su i iz Estee Lauder Companies, koji su vlasnici Bobbi Brown kozmetike, a posao će nastaviti voditi predsjednik brenda Peter Lichtenthal.

"Zahvalna sam što sam imala privilegiju raditi s iznimnim ljudima i ponosna sam na kreativne projekte i inovativne proizvode koje smo zajedno stvorili. Želim zahvaliti i Lauder obitelji za brojne prilike koje su mi pružili" – izjavila je američka vizažistica Bobbi Brown koja je prije 25 godina lansirala brend zahvaljujući svojoj želji da kreira ruž koji će odlično stajati svima, bez obzira na ton kože. Zajedno s kemičarem kojeg je upoznala na snimanju kreirala je svoj prvi proizvod - ultimativni nude ruža za usne. Ipak, nije joj bilo ni na kraj pameti da će jednog dana voditi multinacionalnu kompaniju.

"Nikada nisam mislila da ću biti poslovna žena, netko koga svi znaju i sigurno ne netko tko će voditi tako veliki projekt. Ali voljela sam to što sam na tržištu nudila proizvode koji su mijenjali živote žena" - priznala je 59-godišnja vizažistica koja je napisala osam knjiga o make-upu.

Nije poznato koji su njeni idući koraci, ali u izjavi je naglasila kako je brendova 25. godišnjica bila prekretnica te da je shvatila da je vrijeme da okrene novo poglavlje i nastavi dalje. Bez obzira o kojim novim projektima se radi, beauty svijet će ih nestrpljivo očekivati.

Linker
21. travanj 2024 10:52