Ne može bez šminke

Bobbi Brown se vraća! Njezin novi brend tek treba postati hit u svijet, a namijenjen je svima

Iako je 2016. napustila svoj prvi brend, četiri godine kasnije shvatila je da je ljubav prema šminkanju jača od svega i bacila se u drugi projekt koji smo svi željno iščekivali.

Prije nego su postojali YouTube i Instagram make-up tutorijali, svo znanje o nanošenju šminke vizažisti i ljubitelji kozmetike upijali su iz knjiga drugih vizažista i vizažistica poput legendarne Bobbi Brown. Svoj brend high end kozmetike osnovala je još 1991., no napustila ga je 2016.

image
Bobbi Brown najviše od svega voli šminkanje.
KELLY TAUB/BFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ipak, šteta bi bila da sve to znanje koje je prenosila na make-up entuzijaste stoji zaključano u ladicama kada ga možemo dobro iskoristiti. Zato je Bobbi četiri godine kasnije pokrenula svoj novi brend dekorativne kozmetike koji tek treba osvojiti svijet - Jones Road.

Manje je više

Iza ovog neobičnog naziva krije se takozvana clean ili čista kozmetika, a obuhvaća, kako je samo Bobbi napisala na službenoj stranici, jednostavne proizvode za sve uzraste, tipove i tonove kože koji pomažu ženama da prirodno postignu no-make-up make-up look.

"Nikad nisam mislila da ću se vratiti kozmetičkoj industriji, ali shvatila sam koliko volim posao vizažistice..ta to sam studirala na fakultetu! Volim šminkati više od svega. Shvatila sam da to još uvijek imam u sebi i imam potrebu prenijeti znanje na druge ljude", izjavila je Bobbi prilikom lansiranja brenda.

U kolekciji se za sada može naći šest proizvoda: Miracle Balm (obojeni balzam), maskara, Cool Gloss sjajilo za usne, Sparkle Wash šljokičasto sjenilo, Just a Sec kremasto sjenilo, The Best Pencil olovka za oči te The Best Shadow sjenilo u prahu.

Svaki mjesec izlazit će novi proizvodi, a puderi u sticku u prodaju dolaze u siječnju iduće godine.

Iako je Bobbi nakon odlaska iz brenda nastavila podučavati žene vještinama nanošenja šminke, ove godine primijetila je da nosi sve manje šminke. Upravo zato je osmislila novu filozofiju koju je prenijela i na Jones Road - ne trebaju vam slojevi šminke ili jednosatna rutina kako biste izgledali profinjeno. "Iskreno, mislim da žene izgledaju bolje s manje šminke", zaključila je vizažistica.

Što se tiče cijena proizvoda, one se kreću od 22 do 68 dolara, odnosno od 140 do oko 370 kuna, a možete ih nabaviti na ovom linku.

Linker
25. travanj 2024 04:28