lagan i učinkovit

Da je zaštita kože važna znaju i brojne poznate dame koje bez revolucionarnog proizvoda ne izlaze iz kuće!

La Roche-Posay predstavio je proizvod koji možemo koristiti tijekom cijele godine i zaštititi svoju kožu od najopasnijih zraka sunca.

Brojne poznate dame iz hrvatskog javnog života okupile su se na predstavljanju novog proizvoda za zaštitu od sunca. Privatna poduzetnica Nevena Rendeli Vejzović, glumica Arija Rizvić, influencerice Marina Mamić i Mirta Miler, glumica Martina Stepanović i brojni drugi gosti uživo su imali prilike vidjeti najveću UV revoluciju renomiranog brenda La Roche-Posay, koji je preporuka broj jedan dermatologa diljem svijeta.

Riječ je o La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 Invisible Fluid SPF50+ koji u sebi sadrži jedinstveni UV filter koji štiti protiv najpodmuklijih UV zraka sunca.

image

La Roche Posay Anthelios UVMUNE 400 Fluid.

PRESS

Novi, revolucionarni filter Mexoryl 400 predstavlja znanstvenu inovaciju u borbi protiv štetnog utjecaja najopasnijih UV zraka.

Naime, dugo izlaganje štetnim UVA sunčevim zrakama može prouzrokovati duboko oštećenje kože i razne kožne karcinome, a upravo zahvaljujući formuli novog Anthelios UVMUNE 400 Fluida sada možemo bezbrižnije uživati na suncu tijekom cijele godine, znajući da je koža zaštićena i sigurna. Filter Mexoryl 400 koji sadrže Anthelios UVMUNE 400 Fluid i Anthelios UV MUNE hidratantna krema daje cjelovitu zaštitu za sve tipove kože, a ujedno je i prvi L’Oréal filter za zaštitu od svih važnih UVA zraka.

Ultra je lagan, tekuć te napravljen za osjetljivu kožu sklonu alergijama na sunce. Anthelios UVMUNE 400 Fluid je otporan na vodu i znoj, gotovo nevidljiv na koži, a sa zaštitnim SPF 50 faktorom štiti od dubokog oštećenja stanica kože. Također, utječe na smanjenje oksidativnog stresa, pigmentaciju te znakove fotostarenja kao što su bore, gubitak elastičnosti kože i mrlje.

Kako se pravilno zaštititi od sunca?

Svi znamo koliko je važno tijekom cijele godine štititi kožu od sunca, a ne samo ljeti. Kako bismo kožu pravilno zaštitili od štetnih UVA i UVB zraka, proizvode moramo redovito nanositi na kožu, posebice ako puno vremena provodimo na otvorenom. Zaštitom kože od sunca ona ostaje duže mladolika, jedra i na njoj ne dolazi do preuranjene pojave hiperpigmentacijskih mrlja i bora.

Osim nanošenja zaštitnih krema, valja izbjegavati najjače sunce od podne do 17 sati, nositi pokrivala za glavu i ne zaboraviti zaštititi ni uši, nadlanice, potiljak i usne.

image

Arija Rizvić

PRESS
image

Lana Klingor Mihić

PRESS
image

Magdalena Ivić, dr. Maja Kovačević, Nevena Rendeli, Kristijan Božić

PRESS
image

Marina Mamić

PRESS
image

Martina Stjepanović

PRESS
image

Nevena Rendeli

PRESS
image

Mirta Miler

PRESS
Linker
22. travanj 2024 12:13