Dramatičan make-up Kristen Stewart

Pročitajte cijeli članak:

Američka glumica od samog otvorenja 69. Filmskog festivala u Cannesu privlači pozornost u Chanelovim kreacijama, ali ovog puta u prvom planu bila je njena dramatična šminka. Kristen Stewart stigla je na premijeru filma “Personal Shopper” u haljini modne kuće Chanel i Christian Louboutin štiklama, a cijelu je kombinaciju “začinila” neuobičajenom bojom sjenila.

Bijeloj mini haljini sa zanimljivim rukavima od tila, koji su izgledali poput perja, Kristen je suprostavila crveni make-up oko očiju, boju sjenila koja je popularna već neko vrijeme. Nose se sve nijanse – od najsvjetlije do najtamnije, ali treba pripaziti da odgovara tenu i očima, zbog čega je Kristen odabrala nijansu s tonovima ružičaste, koja je najbolji izbor za osobe sa svijetlom kosom i tenom.

Cast member Kristen Stewart poses on the red carpet before the screening for the film
Foto: Reuters/EPH / REUTERS
Foto: Reuters/EPH

Kristen u psihološkom trileru “Personal Shopper”, redatelja Oliviera Assayasa, glumi modnu asistenticu u Parizu koja je uvjerena da može komunicirati s preminulim bratom blizancem. Američka glumica i ranije je surađivala s francuskim redateljem – za sporednu ulogu u filmu Clouds of Sils Maria lani je osvojila nagradu Cesar, francusku inačicu Oscara, i postala prva američka glumica kojoj je dodijeljeno to priznanje.

Osim američke glumice, crvenim tepihom u Cannesu prošetale su i brojne manekenke poput Adriane Lime, Lare Stone i Karlie Kloss. Pogledajte fotogaleriju !

Linker
15. travanj 2024 04:07