La Roche-Posay
LA ROCHE-POSAY

Dvostruko djelovanje protiv starenja prilagođeno osjetljivoj koži

Starenje kože je proces koji ne možemo zaustaviti, ali ga možemo ublažiti uz adekvatnu njegu i prevenciju. Uz proizvode laboratorija La Roche-Posay preuranjene se mrlje od starenja smanjuju, ten je ujednačeniji, duboke bore korigirane, koža čvršća, a njena tekstura poboljšana.

Proizvodi linije Redermic R i Redermic C predstavljaju potpuni program za prevenciju i korekciju znakova starenja kože. Oni djeluju protiv kronoloških čimbenika starenja i vanjskih čimbenika starenja te sadrže napredne dermatološke aktivne sastojke prilagođene osjetljivoj koži.

Redermic C sadrži čisti, pojačani vitamin C zahvaljujući kojem koža odmah djeluje čvršće i punije, a u kombinaciji su i fragmentirana hijaluronska kiselinate Madecassoside, Neurosensine i termalna voda La Roche-Posay posebno prilagođeni osjetljivoj koži. Redermic C dostupan je u obliku dnevne njege za suhu i za normalnu do mješovitu kožu te se nanosi svako jutro.

Redermic R je prvi La Roche-Posay retinol za osjetljivu kožu. On ispravlja znakove fotostarenja poput naglašenih bora, preuranjenih staračkih pjega i grube kože. Dostupan je u obliku njege za suhu i normalnu do mješovitu kožu te u obliku njege za područje oko očiju, a preporučeno je korištenje svaku večer.

Linker
19. travanj 2024 12:14