IMAXTREE
PAT MCGRATH

Futuristički make-up jedne od najutjecajnijih vizažistica na svijetu

Francuska modna kuća Maison Margiela otkrila je šarene i eklektične kombinacije za žene za proljeće/ljeto na Pariškom tjednu mode. Modeli su modnom pistom prošetali u razigranim, sportskim komadima, ali osim očekivano ekscentrične kolekcije kreativnog direktora Johna Galliana, svima je za oko zapeo beauty look za koji je bila zadužena Pat McGrath.

Iako veliki broj dizajnera svoje modele šalje na piste bez make-upa, Galliano nije jedan od njih. Za beauty look zadužio je legendarnu vizažisticu Pat McGrath čiji se make-up proizvodi rasprodaju u rekordnom roku. Ona je šminku modela uskladila s predstavljenom kolekcijom, a jedina poveznica između različitih futurističkih lookova bile su šljokice. Na reviji su tako neki modeli pistom prošetali sa šljokičastim kobaltno-plavim ružem, drugi s ružičastim sjenilom i šljokičastim ljubičastim linerom, a treći sa žutim obrvama. Osim šljokica na usnama, kapcima i obrvama, isticali su se trodimenzionalni ukrasi na usnama i očima.

Britanska vizažistica, koju su brojni modni magazini prozvali jednom od najutjecajnijih na svijetu, svoja je mala make-up umjetnička dijela objavila i na Instragram profilu te otkrila kako uskoro sprema nešto novo – a do tada pogledajte najbolje lookove s revije brenda Maison Margiela.

Foto: IMAXTREE

Linker
19. travanj 2024 01:38