Pred ogledalom

Ivana Crnković sama dizajnira svoj nakit i plesne kostime, a bez korisnog savjeta vizažistice više ne može

Osječka glazbenica umjetničkog imena Noelle, koja je u 32. godini objavila prvi singl ‘Halo‘, a uskoro će i drugi ‘Ne laži‘, voli decentan make-up i diskretne mirise, a u njezi je vrlo odlučna - samo prirodno.

PRIRODNA KOZMETIKA

Barem osam sati sna, stalna hidratacija i zdrava prehrana moj su recept za lijepu kožu. Za svakodnevnu njegu već godinama koristim prirodne preparate pa po preporuci prijateljice nanosim ulja kantariona i smilja ujutro i navečer te ih utapkavam masažnim pokretima. Koža mi je dosta suha, zato mi odgovaraju ulja, ali i L’Occitane Božanstveni serum i Immortelle za područje oko očiju.

DECENTNA ŠMINKA

Svakodnevno sam na treninzima u plesnoj dvorani pa nemam ni vremena ni potrebe za intenzivnijim make-upom. Kad se ipak našminkam, bitno mi je istaknuti oči L’Oreal Volume maskarom te usne Lancôme Matt crvenim ružem. Za videospot me šminkala vizažistica Martina Ivković koja mi je “otvorila oči” i dala mi vrlo koristan savjet - da mi uvijek trebaju biti lijepo oblikovane obrve jer su one ogledalo lica. Stoga u posljednje vrijeme malo veću pozornost posvećujem i njima, a oblikujem ih gelom iz linije prirodne kozmetike Farmasi.

image
Koža lica mi je suha, a za prevenciju starenja koristim L’Occitane Boženstveni serum. Volim prozračne mirise kao što je Bvlgari Omnia Coral i lijepe obrve, koje oblikujem gelom Framasi.
FARMASI, LOCCITANE, BVLGARI

Čitajte i: Vedrana Tomić usrećila brojne Hrvatice: Osmislila je make-up koji ženama uvelike olakšava život

ZANOSNI VALOVI

Kosa mi je prirodno tamnosmeđa, a najviše je volim raspuštenu i blago valovitu jer se tako osjećam najženstvenije. Nedavno sam počela koristiti Schwarzkopf Gliss Kur liniju za njegu duge kose jer sadrži keratinski serum i lipide koji obnavljaju kosu cijelom dužinom, što mi je prijeko potrebno, s obzirom na to da je nakon vjetrovitih i hladnih zimskih mjeseci vrlo isušena.

PROZRAČAN MIRIS

Kada pronađem miris koji mi odgovara, vjerna sam mu godinama, a baš sam se nedavno u potrazi za novim mirisnim notama zaljubila u Bvlgari Omnia Coral. Bitno mi je da je parfem cvjetni i prozračan, a ne volim kad je previše sladak i intenzivan - moj miris mora biti decentan.

SPORTSKA ELEGANCIJA

S obzirom na to da sam plesačica, u mojem je ormaru najviše tajica, trenirki i tenisica. U proljetnim i ljetnim kombinacijama nađe se i lepršavih haljina, kao i omiljeni mi crop top. Kad su u pitanju modni dodaci, najčešće nosim ogrlice i prstenje, bitno mi je da su unikatni pa ih dizajniram sama - dobijem ideju, osmislim konačan izgled i osječki brend Nue napravi mi ono što želim. Dizajnirala sam nedavno sama i tri kombinacije kostima za 15 plesača u svom videospotu te ih dala sašiti.

Čitajte i: Pred ogledalom: Dorotea Živolić otkrila je sve svoje tajne rituale za održavanje prirodne ljepote

image
Ivana Crnković poznata kao Noelle.
DANIJEL SOLDO/CROPIX

PLESNA TERAPIJA

Iz glazbene sam obitelji, otac Berislav poznati je osječki glazbenik, a i sestra Erika amaterski se bavi glazbom. Profesionalno sam se glazbom počela baviti kao članica grupe Alibi, a uz pjevanje, moja je velika ljubav i ples. Kao koreografkinja i trenerica te voditeljica plesnog studija Illusion sa svojim sam plesačima osvajala brojne nagrade na domaćim i svjetskim natjecanjima, a osvojili smo i treće mjesto na najvećem svjetskom plesnom natjecanju DWC, u konkurenciji od čak osam tisuća plesača. Tri različite koreografije za videospot također sam sama osmislila.

Linker
17. travanj 2024 18:20