Getty Images/iStockphoto
Cijena, sitnica

Kad smo pomislili da smo čuli sve - stiže parfem inspiriran menstruacijom...

Kreatori tvrde: nauka koja stoji iza ovog parfema izuzetno je detaljna - svako je esencijalno ulje u parfemu Period Spirit pažljivo odabrano kako bi pomoglo rješavanju uobičajenih menstrualnih tegoba.

Švedska kompanija poznata po menstrualnim čašicama i Kegelovim vježbama, lansirala je najkontroverzniji proizvod u povijesti menstruacije pod nazivom Perod Spirit, a radi se o prvom parfemu inspiriranom - menstruacijom!

Ovaj eliksir s uravnoteženim pH vrijednostima sadrži čak 401 esencijalno ulje koje su, tvrde, godinama usavršavali najpoznatiji svjetski stručnjaci.

Ne samo da ublažava fizičku, emocionalnu i duhovnu agoniju, već liječi i PMS!, navode u Intimini.

"Zbogom grčevima, promjenama raspoloženja i noćnim žudnjama za kiselim krastavcima i sladoledom. Biti žena u današnjem svijetu je stresno, što može ostaviti trag na našim tijelima, no jednom kad probate Period Spirit, oni dani u mjesecu više neće predstavljati nikakav problem." stoji u priopćenju ovog brenda.

Press

Nauka koja stoji iza ovog parfema izuzetno je detaljna - svako je esencijalno ulje u parfemu Period Spirit pažljivo odabrano kako bi pomoglo rješavanju uobičajenih menstrualnih tegoba. Neka od ulja i njihovo djelovanje su široko poznati, poput lavande za opuštanje, citrusnog bergamota za podizanje raspoloženja i sandalovine za povećaje hrabrosti. Ali tu su i neki drevni sastojci koji, tvrde, čine ovaj parfem gotovo čarobnim, uključujući geraniju, davanu i suncem okupanu mahovinu koje će učiniti da vaši jajnici, pluća i mozak rade u savršenom menstrualnom skladu! Stvarana do besprijekornog savršenstva, ova mješavina potječe od stoljećima starih francuskih parfumerskih rukopisa.


Navodno i pomaže

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji ekstrakcije, stručnjaci brenda INTIMINA uspjeli su, navode, pronaći najbolju mješavinu ulja koja se prilagođava hormonalnim promjenama i pomaže svakoj osobi koja je koristi. Opuštajuće i iscjeljujuće molekule raspršuju se preko posebno dizajnirane mlaznice koja dozira pravu količinu ove esencije. Najbolji način da shvatite mantru brenda INTIMINA - "Najbolje od prirode je najbolje za vas" je da iskusite ovaj opijajući, skladan i očaravajući doživljaj! Nemate što izgubiti, osim nuspojava menstruacije - pozivaju iz Intimine.

Press

A cijena!? prava sitnica. Parfem Period Spirit proizveden je u ograničenim količinama, može se pronaći na stranicama ovog brenda po cijeni od, kako kažu - samo 97,79 dolara!

Ne sumnjamo da će postati hit. No, kako otkrivaju na kraju - ipak je riječ o prvoaprilskoj šali i dodaju: "S ovom šalom smo željeli nasmijati ljude u teškim vremenima, da bismo malo 'skinuli' misli s ozbiljnih stvari".

Linker
20. travanj 2024 05:48