JO MALONE
VIJEST DANA

Konačno smo ga dočekali: Britanski Jo Malone London uskoro stiže i u Hrvatsku

Britanski brend mirisa Jo Malone već godinama obožavaju ljubitelji mode i ljepote, a sada ćemo ih moći kupiti i u Hrvatskoj i to na dvije adrese.

Mirisni brend Jo Malone, poznat je po jednostavnom, a elegantnom dizajnu i sofisticiranim mirisnim notama, a od početka sljedeće godine bit će dostupan na adresi Ilica 7 u Zagrebu i zagrebačkom Arena Centru.

Brend je 1994. osnovala Jo Malone i nije dugo trebalo da njezini parfemi, kolonjske vode, proizvodi za njegu tijela i mirisi za dom osvoje srca i žena i muškaraca.

Punim imenom Joanne Lesley Malone, Jo je imala teško djetinjstvo i morala je pomagati ocu i majci koji su jedva sklapali kraj s krajem. Kako joj je majka bila kozmetičarka i izrađivala kreme za klijentice žene za koju je radila, tako joj je Jo pomagala i počela se ozbiljnije zanimati za kozmetiku.

Jo Malone, who has been awarded a CBE in the Queen's Birthday Honours list, at Lancaster House, London., Image: 374266178, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

U ranim dvadesetima i sama je postala kozmetičarka te je izrađivala ulja za masažu i kupanje. Ona su se toliko svidjela njezinim klijenticama da je počela eksperimentirati i s parfemima te je naposljetku otvorila i vlastitu trgovinu. Brend je kasnije preuzeo Estée Lauder, ali Jo je i dalje zadržala kreativnu kontrolu.

Svaki Jo Malone miris kreiran je od najkvalitetnijih sastojaka, a ono što i dalje fascinira sve poklonike ovog brenda jest činjenica da se mirisi mogu nositi samostalno, ali i kombinirati.

Linker
13. travanj 2024 23:00