Mirisni i njegovani

L‘Occitane tvornica darova kreirala je najpoželjnije poklone kojima nitko neće moći odoljeti

Kao i svake godine tradicionalno su stigli raskošni darovi koje kupci najviše vole - sigurno ćete pronaći idealan božićni poklon za svaku vama najmiliju osobu.

L'Occitaneova tvornica poklona je istinski svijet čarolije skriven duboko u prirodi. To je mjesto u kojem L'Occitaneovi majstori otkrivaju, stvaraju, oblikuju i daju novi život čudesnom bilju iz Provanse – samo za vas! Tako je i ove godine L'Occitane u svojoj idealnoj oazi božićnih poklona pripremio setove po posebnim cijenama koji su pomno kreirani za najveće veselje! Odaberite boje, mirise i teksture u kojima će najviše uživati vaši najmiliji.

Bilo da tražite poklone za mamu, sestru, prijateljicu ili ženu kao najposebniju osobu u svome životu koju uvijek želite beskrajno usrećiti, ili s druge strane za oca, brata, prijatelja ili muža koji je uvijek tu u izazovnim trenucima, L'Occitane nudi poklone koji će oduševiti baš svakoga. Ako ste ove godine odlučili poznanicima ili kolegama priuštiti najljepše iznenađenje, ali ne znate njihove preferencije, L'Occitane je osmislio predivne setove s klasičnim prodajnim hitovima, kao i novim blagdanskim poslasticama! Otkrijte veličanstvenu ponudu za baš svakoga...

image

L'Occitane tvornica poklona

L‘OCCITANE

Za najposebniju ženu u vašem životu koja zaslužuje cijeli svijet

Mama je uvijek tu za nas. Sestra nas najbolje razumije. Prijateljica nam donese osmijeh kada je najviše potreban. Zaista, žene u našim životima su nezamjenjive, a božićni blagdani su idealno vrijeme kada im to možemo pokazati na najbolji način. Potražite L'Occitane poklon-setove s njegujućim mirisnim proizvodima za idealnu rutinu od glave do pete. Ako želite pokloniti mirisne kreacije iz ovogodišnjih limitiranih blagdanskih kolekcija, ili neki od provansalskih klasika, pružit ćete im luksuz prirode.

image

L'Occitane klasični adventski kalendar

L‘OCCITANE

Tko je muškarac u vašem životu kojem želite uljepšati blagdane?

I muškarci zaslužuju luksuznu prirodnu njegu kože tijela te uživanje u neopisivim mirisima koji odišu muževnošću. Muškarci u vašem životu pružaju iskreni oslonac, ali ponekad je i njima potrebna relaksacija i njega. Otkrijte setove posebno kreirane za muškarce koji sadrže gelove za tuširanje, dezodoranse i balzame nakon brijanja iz omiljenih muških kolekcija.

image

L'Occitane limitirani blagdanski pokloni

L‘OCCITANE

Na svome popisu poklona ne zaboravite prijatelje i njihovu obitelj

Proizvodi koje može koristiti cijela obitelj, idealan su blagdanski poklon koji će mnogima izmamiti osmijeh na lice. Karite maslac poznat po svojim hranjivim svojstvima ili slatki badem poznat po svojim omekšavajućim svojstvima i neodoljivom mirisu, glavni su sastojci L'Occitaneovih omiljenih prodajnih hitova. Potražite setove s proizvodima za tuširanje i njegu tijela koji će biti najveseliji poklon ispod nečijeg bora.

image

L'Occitane, Neroli Orchidee kolekcija

L‘OCCITANE

Čitajte i: Danijela Martinović o navici koja joj je promijenila život: ‘Više nisam umorna, puna sam energije i spremna na sve‘

Pripremate li blagdansku večeru i želite razmaziti svoje goste?

L'Occitane je kreirao posebne setove za uređenje blagdanskog stola po promotivnim cijenama, u suradnji sa studiom CVIT HAPPENS. Dočekajte svoje drage goste u blagdanskoj atmosferi koja evocira čaroliju provansalske šume, uz mirisne note čempresa, timijana, eukaliptusa i ylang-ylanga. Svakog estetu oduševit će elegantan i prirodan look Cvit Happens adventskog vjenčića s L'Occitane svijećom, a neočekivan uzdah izmamit će ljupka iznenađenja za njegu tijela i ruku koja se kriju u L'Occitane blagdanskim bombonima. Setovi su dostupni ekskluzivno u web trgovini, u varijanti s četiri poklona te šest poklona za goste.

image

L'Occitane pokloni za blagdane

L‘OCCITANE

Zahvalite kolegama za zajedničke trenutke

Najviše vremena provodimo na poslu gdje ponekad može biti izazovno, stresno i zahtjevno, zato su najvažniji ljudi s kojima surađujemo i s kojima zajednički pronalazimo rješenja. Zahvalite najdražoj kolegici ili kolegi na najljepši način s proizvodima koji u sebi sadrže luksuznu čaroliju prirode, a koji će svojim mirisima i teksturama najbolje iskazati vašu namjeru.

Nove L'Occitane blagdanske kolekcije, kao i privlačni poklon setovi u limitiranom izdanju po posebnim cijenama, dostupni su u L'Occitane trgovinama od prosinca. Više informacija pronađite u web trgovini kao i na službenim profilima L'Occitane društvenih mreža, Facebooku i Instagramu.

Linker
19. travanj 2024 07:19