Haus Laboratories
Savršen za blagdanske lookove

Lady Gaga ima novi make-up proizvod: U samo dva dana postao je najprodavaniji na Amazonu

Lady Gaga prije dva mjeseca pustila je u prodaju svoju kozmetičku liniju koja je u vrlo kratkom roku pokupila mnogo pozitivnih kritika, a za blagdansku sezonu pripremila nam je ultimativan proizvod koji je na popularnoj šoping platformi već rasprodan.

Otkako je Lady Gaga lansirala svoj kozmetički brend Haus Laboratories, prodaja njezinih proizvoda nezaustavljivo raste. Tome je pridonijela i odluka da sjajila, sjenila i ostali kozmetički asortiman prodaje ne samo na službenoj stranici, već i na popularnoj šoping platformi, Amazonu. Za blagdansku sezonu Gaga je postojećoj kolekciji pridružila nekoliko novih sjenila, setova sjajila, olovki za usne i sjenila te jedan od najiščekivanijih proizvoda - crveni ruž.

Crveni ruž u blagdanskoj sezoni neizostavan je detalj za kojim posežemo gotovo svakodnevno i nevjerojatno se dobro uklapa u svaki outfit pa je logično da je Gaga izabrala upravo tu klasičnu, evergrin boju s kojom ne možemo pogriješiti, bilo da se šminkamo za posao, božićnu večeru ili izlazak.

Haus Laboratories

Iako možda izgleda kao svaki drugi crveni ruž, nemojte da vas prvi dojam prevari. Riječ je o crvenom ružu u nijansi koja pristaje svima s dodatkom šljokica koje nisu napadne, već se savršeno stapaju s ružem i daju mu suptilno sjajni štih. Iako je tek došao na tržište, već je postao najprodavaniji ruž na Amazonu, što dovoljno govori koliki utjecaj Lady Gaga već sada ima u kozmetičkom svijetu.

Haus Laboratories

Osim zasebno po cijeni od 156 kuna, ruž možete kupiti i u limited edition setu Burlesque u kojem ćete uz ruž dobiti i tuš za oči i kremasto metalik sjenilo. Ovaj trio savršen je za kreiranje ultimativnog blagdanskog looka.

Haus Laboratories

Linker
16. travanj 2024 10:47