make-up koji njeguje

Lady Gaga unijela je svježinu svom kozmetičkom brendu: Upoznajte novi, veseliji i ‘čišći‘ Haus Labs

Kako se njezin glazbeni, ali i make-up izričaj s godinama promijenio, morao se promijeniti i smjer njezine kozmetičke linije.

Lady Gaga nije samo glazbenica, ona je i uspješna glumica te osnivačica kozmetičkog brenda Haus Labs koji je pokrenula 2019. Brend i njegovi proizvodi vrlo dobro oslikavaju njezinu kreativnu i ekscentričnu prirodu. Kako se ljudi po prirodi mijenjaju i nadograđuju, evolviraju, rastu, time se mijenja i njihov ukus.

U posljednje dvije i pol godine Gaga je shvatila dvije stvari: većina potrošača ne nosi make-up kakav ona nosi na pozornici, crvenom tepihu ili na modnim snimanjima te da se njezina rutina šminkanja uvelike promijenila. S tim na pameti, promijenio se i smjer Haus Labsa.

"Svi proizvodi su prožeti sastojcima za njegu kože, od kojih su neki vlasništvo našeg laboratorija. Također, uklonili smo 2600 štetnih sastojaka iz naših formulacija. Dakle, dobivate visoke performanse i jako pigmentirane proizvode", objasnila je Gaga za Elle.

Njezina kolekcija sada sadrži i ulje za usne, mat olovku za usne, bronzer, highlighter te višenamjenski pigment u jarkim bojama, baš kao oni koji se koriste u umjetničkim školama.

"Od samog početka sam željela da ova tvrtka osnaži ljude, da otključa umjetnike u njima", kaže Gaga, osvrćući se na lansiranje brenda u jesen 2019. U to vrijeme, inspiraciju je crpila iz drogerijskih kozmetičkih proizvoda i iz vlastite kolekcije šminke koju je koristila na koncertima.

No, sada se više okrenula kozmetici koja lijepo izgleda na koži, ali ju i njeguje. Kako je otkrila, željela je napraviti 'čistu' umjetničku šminku. Mnogi od nas 'čisti' make-up asocira na no-make-up make-up look, no to nije ono što Gaga želi.

Najnovija kolekcija Haus Labsa razbija taj kalup - sada itekako možete kreirati moćne make-up lookove nadahnute popularnim serijama Euphoria i Stranger Things dok koristite proizvode koji su dio svijeta čiste ljepote.

Nova, poboljšana Haus Labs kozmetika dostupna je na službenoj stranici brenda i Sephora web shopovima.

Linker
19. travanj 2024 18:34