Butter London
GREENERY

Lak za nokte u hit boji 2017. godine

Tvrtka Pantone, svjetski autoritet u području boja, je otkrila nijansu koja će dominirati 2017. godinom, a kozmetički brend Butter London već ju je ponudio u svojoj novoj beauty kolekciji.

"Svježa" i "upečatljiva" žuto-zelena Pantone 15-0343 Greenery proglašena je hit bojom i oduševit će sve one koji vole jarke nijanse, a posebno će joj se razveseliti one koje vole naglasiti nokte. Kozmetički brend Butter London već je predstavio zeleni lak te potvrdio da je službeni beauty partner tvrtke Pantone za 2017. godinu - u siječnju će lansirati make-up kolekciju inspiriranu hit nijansom.

Čak i samo na noktima, Greenery je upečatljiva boja, ali možda će vas utješiti to što je Pantone smatra – "neutralnom".

"Iako Greenery nekima izgleda kao vrlo živa boja, ja je više smatram neutralnom" – izjavila je Leatrice Eiseman, izvršna direktorica Pantone Color instituta koji smatra da je ona simbol novih početaka. Žuto-zelena podsjeća na prve dane proljeća i vrijeme kada se priroda nanovo budi i obnavlja. S obzirom na to da se danas ljudi sve više okreću prirodnom i da se to očituje i u arhitekturi, stilu života te dizajnu, simbolična zelena predstavljat će 2017. godinu.

U beauty kolekciji osim Greenery boje nalaze se i druge inspirirane prirodom poput smeđe, ljubičaste, zlatne i brončane. Osim šest lakova za nokte, u kolekciji, koja će biti lansirana u siječnju, je i šest sjajila za usne. Za travanj iduće godine Butter London najavio je liniju sjenila za oči, a do tada provjerite preporučene kombinacije s Greenery nijansom na njihovoj stranici.

Linker
14. travanj 2024 06:08