uspješna poduzetnica

Lana Jurčević ne staje ni u jeku epidemije: ‘Ako imate pitanja, pucajte‘

Glazbenica i poduzetnica ovih dana predstavila je novi proizvod iz svoje radionice. LaPiel je predstavio tri stvari koje olakšavaju svakodnevnicu svakoj ženi.

Glazbenica i poduzetnica Lana Jurčević ni u jeku epidemije koronavirusa ne miruje. Radi punom parom na svom kozmetičkom brendu LaPiel, a ovog puta damama je ponudila tri nove stvarčice koje će im olakšati svakodnevne skincare i make-up rutine.

Navela je i što one znači u njezinoj svakodnevici: "U mom slučaju: Smanjiti nered po kupaonici i hrpu nepotrebnog otpada od drugih proizvoda (ne trebam više tisuću vatica godišnje za lice jer sada imamo mekanu spužvicu), nema više mokre kupaonice od umivanja, čiste ručice (jer ćete imati kistić za nanošenje proizvoda)", napisala je Jurčević.

Pod brendom LaPiel na tržište izlaze trake za kosu kako bi korisnice sve make-up aktivnosti mogle raditi u miru, bez ometanja.

"Lice će nam biti itekako zahvalno, a mi sretni jer će biti manje dodatnih poslova i troškova. A užitak da ne spominjem. Sve je online na www.mylapiel.com, a više o svakom proizvodu na @lapiel. Ako imate pitanja, pucajte", zaključila je uspješna poduzetnica.

Lana Jurčević svoju je glazbenu karijeru gradila godinama prije negoli se odlučila dio svoje popularnosti iskoristiti i za pokretanje uspješnog kozmetičkog brenda. U svemu joj je od velike koristi bila i velika platforma koju ima na društvenim mrežama, gdje redovito predstavlja svojim korisnicama atraktivne proizvode, koji su vrlo brzo svoje poklonice našli i u svijetu slavnih dama.

Čitajte i:

Lana Jurčević je promijenila umjetničko ime i kreće u osvajanje svjetske scene

Lana Jurčević odala koga prvo želi posjetiti nakon pandemije i nema onoga kome nije zasuzilo oko

Poruka s bolničkog kreveta emotivne Lane Jurčević: 'Ne znam kad mi je bilo teško kao jučer'

Linker
19. travanj 2024 10:54