VLADAVINA VIBRANTNIH NIJANSI

Ljetna pravila šminkanja

Za razliku od zimskih mjeseci, kada je većini domet boje crveni ruž na usnama, ljeto je kao stvoreno za eksperimentiranje s make up-om: koraljna, narančasta, sve nijase ružičaste i ljubičaste vladaju ovosezonskim beauty kolekcijama, pa tako i onom izašlom iz radionice L’Oreal Parisa.

No osim boja, ljeti se mijenjaju i teksture: tako Color Riche lakovi za nokte s dodatkom ulja intenzivnih pigmenata i visokog sjaja osiguravaju dugotrajnu postojanost vibrantnih boja. Također, i od ruža se ljeti zahtjevaju drugačije “performanse”. Tako Infallible dugotrajni ruž za usne pruža 24 sata postojanosti i ugode, ako je pravilno nanesen: prvi korak je nanošenje boje koju zatim treba pustiti da se prirodno osuši, a zatim slijedi nanošenje bezbojnog zaštitnog sloja.

Uz ruževe i lakove za nokte novi, vibrantnim bojama, L’Oreal je predstavio i novu podlogu: Infallible 24h mat tekući puder, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji s perlitom, omogućava savršeni mat ten bez pojave masnih površina tijekom 24 sata. Još jedna novost iz francuske kozmetičke kuće je i Glam bronze bronzer: on sadrži mikročestice koje hvataju svjetlost i njome poput sunca osvjetljavaju kožu. Još jedino što je potrebno za potpuni ljetni look je Miss Hippie maskara: ona daje mega volumen za razbarušene trepavice zahvaljujući novoj četkici koja povećava gustoću i volumen trepavica u trenu.

Linker
24. travanj 2024 06:08