Profimedia, UPI
Iz mode u ljepotu

Manija za beauty biznisom: Kendall Jenner kreće stopama svojih sestara

S obzirom da su modeli stalno okruženi stilistima i vizažistima, nije čudno da tijekom godina pokupe hrpu modnih i make-up savjeta pa im sine da bi i oni mogli pokrenuti svoj posao. Jedna od njih je i Kendall Jenner (23), koja je nakon lansiranja proiizvoda za njegu zubi u suradnji s Moonom, odlučila pokrenuti liniju kozmetike.

Iako je napravila tek prvi korak - registrirala žig "Kendall Jenner", neki izvori tvrde da Kendall već jako dobro zna u kojem smjeru želi krenuti s brendom. Baš poput svoje sestre Kylie i Kim koje okrenuću milijune na svojim brendovima Kylie Cosmetics i KKW Beauty, Kendall će vjerojatno svoj novi brend nazvati po sebi.

Kolekcija će uključivati preparativne i dekorativne proizvode, ali i parfeme te proizvode za osobnu higijenu. Tako možemo očekivati gelove za tuširanje, losione i kreme za tijelo, lice, čistilice, dezodoranse, lakove za nokte i još mnogo toga. Iako će "Kendall Jenner" brend u ponudi imati i make-up, bilo bi vrlo čudno da manekenka krene samo u tom smjeru, posebice iz razloga što je već nekoliko puta govorila o svojim problemima s aknama.

Kendall Jenner Instagram
Kendall Jenner

"Akne sam imala od tinejdžerskih dana, ali su se počele povlačiti sa 17. Tada sam imala puno modnih angažmana i mislila sam da sam ih se konačno riješila. No, ponovno su se pojavile s 21 godinom i stanje moje kože bilo je vrlo loše. Nisam se osjećala baš najbolje jer se brzo uzrujam i stres me pojede, ali tu ima još mnogo faktora. Nama ženama se tijekom godina tijelo dosta mijenja, a hormoni tu igraju veliku ulogu. Još uvijek se borim s aknama, ali trenutno sam super pa ih lakše podnosim", priznala je Kendall koja je 2014. postala zaštitno lice brenda Estée Lauder.

Osim nje, brend je nedavno registrirala i Lady Gaga. "Haus Beauty" ima i svoju web stranicu, a neki izvori tvrde da će Gaga krajem svibnja otvoriti kozmetičku trgovinu u Las Vegasu.

Linker
19. travanj 2024 06:14