ROBERT GAUTHIER/LOS ANGELES TIMES/SHUTTERSTOCK
Novi parfemi

Mirisne kreacije za plavuše i crnke: Ljeto s očaravajući cvjetnim esencijama

Ne pristaje svaki parfem jednako dobro svim ženama, boja puti uvelike određuje kako će ‘funkcionirati‘ neka mirisna kombinacija. Ovo su parfemske poslastice čije formule svima odgovaraju, a jednu od njih obožava Dua Lipa

Dua Lipa više nije plavuša! U svjetlu nedavnih događanja, kad je zajedno sa sestrama Hadid prozvana kao ‘neprijateljica izraelskog naroda’, to je posve trivijalna vijest, ali za brend YSL Beauty jako je važna. Kad je, naime, 2019. postala ambasadorica mirisa YSL Libre, bila je plavuša, a istu je boju kose imala i kad je snimala kampanju za novu verziju tog mirisa - Eau de toilette.

Glamurozan i seksi, ovaj parfem u novom izdanju obogaćen je voćnim notama i bijelim čajem, čime je dobio neku posebnu svježinu kakva obično pristaje samo plavušama. No, Dua Lipa kao crnka demantira tu predrasudu jer joj jednako dobro pristaje parfemska kreacija Anne Flipo i Carlosa Benaima, koji kažu da su ovim promjenama poboljšali formulu i učinili je više mladenačkom.

image
YSL promo

čitajte i: Modna kuća Valentino pokreće prvu make-up kolekciju namijenjenu svima, bez obzira na rodno opredjeljenje

image
YSL Libre Eau de Toilette, nova verzija mirisa čije je zaštitno lice Dua Lipa
YSL promo

Anne Flipo sudjelovala je u kreiranju Valentinova mirisa Born in Roma Yellow Dream, a tu cvjetno-mošusnu kreaciju napravila je u suradnji s Nicolasom Beaulieuom. Miris posvećen Rimu postoji u ženskoj i muškoj varijanti, a zaštitna lica su manekeni Adut Akech i Anwar Hadid, inače dečko Due Lipe.

image
Valentino Born in Roma Yellow Dream, cvjetno-mošusna nova mirisna kreacija
Valentino promo
image
Kultni Narciso Rodriguez za žene obogaćen esencijom nerolija, cvijeta gorke naranče
Narciso Rodriguez promo
Linker
12. rujan 2021 02:04