Za ‘ljudsku rasu‘

‘Muškarac koji ne stari‘ izbacio kozmetičku kolekciju: Pharrell Williams uskočio u svijet ljepote

Poznati glazbenik lijepa tena odlučio je sa svijetom podijeliti tajnu svog mladolikog izgleda i izbaciti kozmetičku kolekciju od tri proizvoda - za cijelu ljudsku rasu. Kao i ostalim Pharrellovim projektima, i beauty liniji koja je u skladu s ekologijom, predviđaju uspjeh.

Producent, pjevač, dizajner i poduzetnik Pharrell Williams na glasu je kao "muškarac koji ne stari".

O ranih dana u grupi The Neptunes pa sve do danas, Pharrellovo se lice gotovo nije promijenilo, a on i u 47 godini izgleda poput mladića.

image
Za mladolik izgled Pharrella Williamsa zaslužna je genetika, ali i dobra dermatološka poliklinika
JOE SUTTER/PACIFICCOASTNEWS/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Ovim potezom Pharrell je otkrio svoju "malu tajnu"

Za to je svakako zaslužna genetika, ali i mala "tajna" koje mnogi fanovi nisu bili svjesni. Naime, Pharrell itekako brine o svojoj koži, a već dvadesetak godina surađuje s dermatologinjom Elenom Jones, u čiju je kliniku počeo odlaziti u svojim dvadesetima.

Pharrell, koji se uz brojne glazbene hitove koje je producirao za sebe i svoje slavne kolege, može pohvaliti i uspješnom modnom suradnjom sa sportskim brendom adidas, odlučio je zaploviti i vodama svijeta kozmetike te izbaciti beauty liniju koja odskače od svih drugih na tržištu.

Originalno i praktično, ali i djelotvorno

Poznat po svojoj originalnosti, glazbenik se itekako potrudio i oko kolekcije kozmetike, koja je vizualno atraktivna te izuzetno domišljata.

Kozmetička linija pod nazivom "Humanrace", namijenjena je - ljudskoj rasi, odnosno ženama i muškarcima, svih tipova kože i dobnih skupina.

No nije riječ samo o simpatičnom marketinškom potezu - kolekcija se bazira na stvarnoj rutini slavnog glazbenika te sadrži fine sastojke koje predlaže poznata dermatologinja.

image
Pharrellova kozmetika "Humanrace"
HUMANRACE VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA HUMANRACE

U liniji koju Pharrell naziva "beauty rutinom u tri minute" nalaze se tri proizvoda, proizvod za čišćenje lica na bazi rižina praha, piling od lotusa te hidratantna krema za lice.

Ambalaža je izrađena od reciklirane plastike, a sami proizvodi ne sadrže sastojke koji su štetni za okoliš.

image
Pharrellova kozmetika "Humanrace"
PRESS FOTO

Kozmetička kolekcija "Humanrace" u prodaju izlazi 25. studenog 2020., a prodavat će se na službenoj online stranici po cijenama od 32 do 48 dolara.

Linker
20. travanj 2024 13:13