IMAXtree
NAJVEĆI KATALOG IDEJA

Najpopularnije na Pinterestu: 6 make-up trendova koji će dominirati ovog proljeća

Sa sve toplijim i sunčanijim danima, sve više imamo osjećaj da nam je proljeće stiglo, a s novim godišnjim dobom dolazi i vrijeme za novu beauty rutinu i make-up trendove.

Nakon što smo na tjednima mode u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu za jesen ove godine pronašli inspiraciju koju lako možemo kopirati već ovog proljeća, društvena mreža Pinterest, nepresušna inspiracija za apsolutno sve, otkriva kojim trendovima će ove sezone biti naklonjeni njezini korisnici.

Nova ružičasta

Boja sljeza je nova ružičasta. Ta prigušena, prljavo ružičasta boja će uskoro zavladati beauty rutinama - od usana do kapaka. Sjenilo u toj nijansi odlično stoji kao smoky eye, a treba ga kombinirati sa suptilnijim ružem za usne.

Manikura u istom tonu

Osim što će biti prvi odabir za make-up, ta boja koja varira između svijetlo ljubičaste, smeđe i ružičaste bit će omiljena nijansa i na noktima. Prema Pinterestu, potraga za manikurom u boji sljeza porasla je za 170 posto. Iako proljeće povezujemo s neonskim i pastelnim bojama, ove sezone odabir pada na prigušenije nijanse koje su zapravo odličan odabir za prijelazno razdoblje.

Plava na usnama

Iako na prvi pogled djeluje kao ruž koji uspješno mogu isfurati samo one odvažne, celebrityji poput Olivije Palermo pravi su dokaz da se nemate čega bojati. Iako su u novoj sezoni u fokusu sjajila za usne, u kolekcijama ruževa može se primijetiti nastavak dominacije te nijanse koja se u beauty svijet ušetala prije dvije sezone. U nedavno predstavljenoj MAC Colour Rocker kolekciji nalazi se čak 6 mat ruževa od vrlo svijetle pa sve do tamnoplave boje.

Plava s dodatkom

Ipak, ako vam je plava zanimljiva, ali preveliki izazov da je nosite samu dodajte joj pigment u drugoj boji ili je razblažite sjajilom zahvaljujući kojem će mat ruž izgledati bogatije i ujednačenije.

Sportski make-up

Nakon što je osvojio modni svijet, sport sada definira i make-up rutine. Iako hidratantne kreme u boji nisu novitet, potražnja za njima porasla je za 50 posto. Pinterest očekuje kako će ih žene sve češće birati, osobito umjesto tekućeg pudera, kako bi ovog proljeća njima postigle što prirodniji look.

Brončana strana

Umjesto upečatljivih boja poput crvenog ruža i zlatnog sjenila, Pinterestom dominiraju neutralni tonovi, idealni za "svježi" proljetni look. Odvažniji možete biti kombiniranjem brončanog sjenila s plavim ružem, dok je za ljubiteljice prirodnog izgleda idealan bronzer za osunčan izgled.

Laskava nijansa na usnama

Ono što je crvena u modi, smeđa je u beauty svijetu - odlično pristaje svakom tenu. Nakon velikog uzleta u devedesetima, smeđi ruž nedavno je doživio veliki povratak, a svoju će dominaciju nastaviti i ove godine jer potražnja za njima na Pinterestu i dalje raste.

Linker
25. travanj 2024 16:18