elegantno i nosivo

Nakon mat ruževa i sjajila, stiže nešto novo: Dior najavio look za kojim ćemo žudjeti u 2021.

Glumica Natalie Portman na najnovijim vizualima kozmetičke kuće Dior predstavlja luksuzan i zavodljiv izgled usana, koji je lako postići uz dva beauty junaka iz njihove ponude. Jedan je već dobro poznat i stiže u novoj ambalaži, a drugi je predstavljen na reviji muške mode - i rasprodan u rekordnom roku.

Kad je svijet šminke i kozmetičkih divota u pitanju, usne su u fokusu već godinama.

Na kraju krajeva, ruž za usne je jedan od rijetkih make up proizvoda koji u trenu može značajno transformirati naš izgled, a koji svaka žena bez puno muke može i sama besprijekorno nanijeti.

Zahvaljujući mladoj trendseterici Kylie Jenner, godinama su se nosili mat ruževi, zatim su u trendu bili oni s baršunastim izgledom pa tamniji, lagano metalizirani kakve su nosile djevojke iz serije "Prijatelji" pa napokon sjajila, koja su sa scene izbivala još od početka dvijetisućitih.

"Što slijedi?", vjerojatno su se zapitale brojne zaljubljenice u svijet kozmetike, a svojom novom beauty kolekcijom za 2021. godinu, kozmetička kuća Dior dala je odgovor.

Satenski finiš za glamurozan izgled

U svojoj beauty kampanji za 2021. godinu, kozmetička kuće Dior predstavila je luksuzan izgled koji uključuje besprijekoran ten i usne koje izgledaju kao da su premazane satenom.

Za satenski finiš koji izgleda tako luksuzno, a opet tako nosivo, zaslužna su dva proizvoda - kultni ruž "Rouge Dior" (koji stiže u novom pakiranju) te nov proizvod koji je već privukao veliku pažnju - "Le Rouge Dior Satin Balm Dior".

Riječ je o nasljedniku popularnog Diorovog balzama za usne, koji ovog puta dolazi u još zanimljivijem izdanju.

Novi beauty junak rasprodao se u trenu

Naime, "Le Rouge Dior Satin Balm Dior" sadrži čak 95 posto prirodnih sastojaka, od ekstrakta crvenog božura do shea maslaca te osigurava koži usana hidrataciju punih 24 sata.

Zahvaljujući visoko koncentriranim sastojcima, pruža osjećaj ugode, a usnama pomaže da izgledaju - besprijekorno.

Može se nanositi samostalno, ili u kombinaciji s ružem s kojim stvara predivan satenski sloj na usnama.

"Le Rouge Dior Satin Balm Dior" prvi je put predstavljen na Diorovoj reviji muške mode za jesen/zimu 2020./2021., a kad ga je slavna kuća u limitiranom broju izbacila u prodaju u svom online dućanu, rasprodan je u samo nekoliko sati.

Ovaj beauty junak "u stalnu će postavu" šminke kuće Dior ući početkom 2021. godine.

Linker
24. travanj 2024 16:20