L'Occitane (49 eur)
 L'Occitane Usa
Prepuni kozmetičkih proizvoda

Neodoljive sitnice: Ovo su adventski kalendari kakve zaista želimo!

I dok smo kao djevojčice jedva čekale adventske kalendare u čijim su se 'kućicama' krile čokoladice, sada kao nešto veće djevojčice ne možemo odoljeti onima u kojima se nalaze omiljeni beauty proizvodi kojima se možemo beskrajno razmaziti.

Blagdani su pred vratima, što znači da nam se bliži sezona šopinga - što za voljene, što za nas same. Jedan od omiljenih darova iz djetinjstva su adventski kalendari, a nema razloga da oni ostanu zaboravljeni u prošlosti. Naime, osim onih u kojima se kriju slatkiši, mogu se pronaći i beauty kalendari prepuni kremica, lakova za nokte, sapuna, losiona za tijelo...

Brojni kozmetički brendovi poput L'Occitanea i Kiehl'sa predstavili su šarene kutijice u kojima se nalaze njihovi bestseleri u mini verzijama. Osim onih koji sadrže 24 "kućica", mogu se naći i edicije s 12 poklončića za 12 dana prije Božića - poput ručno rađenih pjenušavih kupki i bombi za kupanje iz Lusha ili lakova za nokte britanskog brenda Ciaté. Kalendari su u prodaji u ograničenim količinama, stoga treba što prije nabaviti svoj primjerak. Razmazite se - zaslužile ste!

L'Occitane Usa
L'Occitane (49 eur)

Asos
MAD Beauty (14,85 eur)

Lush
Lush (810 kn)

Asos
Ciate Mini Mani (67,57 eur)

PR
Advetski kalendar s ilustracijama londonske umjetnice Kate Moross, Kiehls (495 kn)

Linker
16. travanj 2024 08:13