Getty/kerastase/loreal
NOVI ANGAŽMANI

Nova lica ljepote: Glumica, model i britanska modna ikona bit će zvijezde beauty svijeta

Tri žene, tri nova angažmana: glumicu, model i britansku 'it' djevojku čekaju novi zadaci jer su ih uspješni beauty brendovi odabrali za zaštitna lica.

Gal Gadot

Iza izraelske glumice vrlo je uspješna godina zahvaljujući filmu "Wonder Woman", a ako ćemo suditi po početku nove – ni 2018. joj neće biti loša. Naime, Gal Gadot (32) koja je zbog uloge superjunakinje mnogima uzor postala je zaštitno lice make-up brenda Revlon. Njezina nova suradnja kreće s Live Boldly kampanjom kojom se želi inspirirati žene da se strastveno i bez ustručavanja izražavaju te da slave različitost ljepote. Gal je priznala kako je Revlon jedan od prvih kozmetičkih brendova s kojima se susrela jer su njihov make-up koristile već njezina mama i baka pa već ima i svoje favorite.

- Koristim Super Lustrous Lipstick, nijansu Certainly Red, a obožavam i njihovu maskaru Revlon Mega Multiplier – otkrila je izraelska glumica.

Objavu dijeli Revlon (@revlon)

Alexa Chung

Britanska modna ikona Alexa Chung (34), koja je nedavno lansirala svoju novu kolekciju odjeće, postala je zaštitno lice brenda L’Oréal Professionnel. Modna dizajnerica, TV voditeljica, manekenka, konzultantica i spisateljica, Alexa Chung jedna je od najprepoznatljivijih ikona stila svoje generacije. Nosi Pariški duh u Londonu, a bezbrižni šik stil snažno podsjeća na izričaj L’Oréal Professionnel-a s pariškim sjedištem. Alexa Chung utjelovit će dva ključna L’Oréal Professionnel lansiranja: Parisian Nudes, novu pariški, šik kolekciju boja i Pro Fiber, liniju za dugotrajno obnavljanje kose.

Loreal

Emily Ratajkowski

Model Emily Ratajkowski (26) poznata je po svojim izazovnim modnim kombinacijama i kampanjama koje snima, a ovog puta je svoju zavodljivost iskoristila za prvi beauty angažman. Brend Kérastase odabrao ju je za zaštitno lice jer "utjelovljuje cool, slobodnu i samopouzdanu ženu". Prvi put su je svi primijetili u spotu Robina Thickea "Blurred Lines", glumila je u hit trileru "Gone Girl", a trenutačno je posvećena svijetu mode. Na instagramu je prati 16 milijuna ljudi pa je zanimljiva brojnim brendovima, ali - kada je kosa u pitanju - ona je vjerna Kérastaseu

- Apsolutno obožavam Elixir Ultime ulje. Nanosim ga na vrhove prije stylinga, a nekad ga nanosim na dužine prije sušenja sušilom - otkrila je Emily Ratajkowski čiju bi bujnu kosu poželjele mnoge žene.

Kérastase

Linker
15. travanj 2024 05:28