Ana Mihalić /
Moć arganovog ulja

Nova linija preparata koja će razmaziti obojenu kosu

Ulja za kosu koriste se stoljećima jer joj pružaju dubinsku njegu, revitaliziraju i oporavljaju suhe i oštećene vlasi, zbog čega ih je vrlo važno uvrstiti u rutinu njege.

Ako redovito njegujete svoju kosu, vjerojatno ste čuli da su prirodna ulja neizostavna za njezin svilenkast i zdrav izgled. Obnavljaju je, zadržavaju vlagu u njoj te je bogato hrane. Jedno od takvih ulja je arganovo koje se smatra pravim eliksirom za kosu. Bogato je vitaminom E sa snažnim antioksidansima koji se bore protiv ekcema, suhog vlasišta i fantastično djeluju na kosu.

Najkvalitetnije arganovo ulje nalazi se u Moroccanoil treatmentu, proizvodu koji već godinama obožavaju holivudske zvijezde i mnoge druge žene pa i muškarci.

Marrocanoil, predstaljanje nove linije, 26112018, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić

Moroccanoil tretman dolazi u Classic ili Light verziji te vrlo jednostavan za korištenje. Trenutno se upija u kosu, vraća joj svilenkasti sjaj, a sadrži nemasnu formulu na bazi arganovog ulja. Ono je spas za kemijski tretiranu kosu, kosu oštećenu uslijed bojanja, minivala i nepovoljnih vanjskih uvjeta. Namijenjen je svim tipovima kose i čak se može umiješati u boju prije bojanja kako bi kosa bila vidljivo sjajnija i jača, a boja duboka.

Promo

Za još ljepšu i postojaniju boju kose Moroccanoil je predstavio inovativnu liniju Color Complete koja ciljano djeluje na svakodnevne izvore blijeđenja boje poput oksidacije, mehaničkog ili kemijskog oštećenja, kao i na neuravnoteženu funkciju vlasišta te toplinska oštećenja.

Kako biste iz nove linije izvukli ono najbolje, prepustite se rukama profesionalaca u salonu kroz ChromaTech PRIME uslugu kojom će vam pripremiti kosu i zatvoriti pigment unutar vlasi. Tako ćete postići najbolji rezultat bojenja, a šampon, regenerator i zaštitni sprej iz iste linije za njegu kod kuće osigurat će postojanu boju i kontinuirano štititi vašu kosu od svih rizika oštećenja.

Nikolina Biskic, Vanessa Katanovic, Lena Dosen, Marrocanoil, predstaljanje nove linije, 26112018, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić

Linker
19. travanj 2024 01:09