iStock
PETA KOLEKCIJA

Nova make-up linija Pat McGrath posvećena metalik nijansama

Nakon šljokičastih ruževa za usne bordo boje o kojima se pričalo cijelo ljeto, legendarna vizažistica Pat McGrath je predstavila svoju novu make-up kolekciju u kojoj je vratila svoj prvi beauty proizvod.

Pigmentu zlatne boje, kojim je prije godinu dana lansirala svoj kozmetički brend Pat McGrath Labs, sada je dodala još tri metalik nijanse: brončanu, bakrenu i srebrnu.

Peta make-up kolekcija svjetski poznate vizažistice prvi put je bila prikazana na nedavno održanom Tjednu mode u Parizu i Milanu. Na reviji kuće Versace modelima je naglasila unutarnji kut očiju srebrnom nijansom, dok je na reviji Maison Margiela taj isti pigment koristila na usnama manekenki.

Limitirana kolekcija "Metalmorphosis 005" sadrži četiri pigmetna u praškastoj i kremastoj verziji, crni marker te Mehron Mixing Liquid, kojim možete dodatno naglasiti metalik nijanse.

„Ključna je fleksibilnost. Žene se ne trebaju bojati pogirati s istim proizvodom na različite načine: nositi ga na kapcima i usnama“ – naglasila je Pat McGrath koja je za svoje najveće obožavatelje u ponudu uključila "Everything Kit" u kojem se nalaze svi komadi iz kolekcije za 165 dolara. Njezina peta linija je ultimativan komplet za oči, a u prodaju stiže 15. studenoga putem njezine stranice, odnosno 22. listopada na Sephora.com.

Linker
20. travanj 2024 02:39