Jelena Balić
Salon Teuta

Novi projekt poznatog frizerskog salona oduševit će sve trendseterice koje brinu o svojoj kosi

Zagrebački frizerski salon Teuta s novom godinom krenuo je u nove poslovne pothvate, otvorivši službeni webshop na kojem možete nabaviti profesionalne proizvode za stiliziranje kose.

Svaka žena je različita i svoja te zahtijeva poseban pristup kada je u pitanju uljepšavanje, a pogotovo kada je u pitanju frizura - zaštitni znak sveukupnog stila. 
Crno bijeli vizuali salona Teuta podsjećaju nas na snagu klasike kojom odišu moderni tipovi frizura. Naglasak je na volumenu i teksturi, a modeli Lea Gobo, Ivana Vukušić i Mia Matić predstavljaju različitost i individualnost svake žene – svake klijentice koja dođe u Salon Teuta.

No, tri prekrasna modela, Lea, Ivana i Mia, ovaj put nas ne podsjećaju samo na jednu od najpoznatijih frizerskih adresa u Zagrebu, već i na onu novu, internetsku! 
Teuta Mesaroš, vlasnica Salona Teuta, s prvim danima 2020. otvorila je još jedan novi kanal za kupovinu profesionalnih proizvoda za stiliziranje kose – vlastiti webshop.

Jelena Balić

"U smjeru otvaranja webshopa, pogurnule su me ustvari klijentice salona. Ne prođe dan, a da nas netko ne pita – gdje mogu kupiti ovakvu četku, gdje još mogu kupiti ovaj ili onaj proizvod za njegu kose, gdje mogu kupiti ovakav figaro… pa sam odlučila selektirati profesionalne proizvode koji se mogu pronaći na tržištu, te svojim starim, ali i novim klijentima ponuditi proizvode kojima sam ja vjerna već dugi niz godina, što privatno, što profesionalno. U našem webshopu moći će se kupiti proizvodi koji su testirani u našim rukama, proizvodi kojima mi, profesionalci, vjerujemo", rekla je Mesaroš.

Jelena Balić

Jelena Balić

Linker
19. travanj 2024 04:12