svijet parfema

Novi YSL miris nastao je jedinstvenom suradnjom dviju inspirativnih i darovitih žena koje smatraju da parfem jest užitak!

YSL Beauty 2014. je svojim mirisom Black Opium Eau de Parfum obnovio značenje pojma mirisne neodoljivosti nakon što je prvi put uklopio cvjetnu notu i notu kave u ženski YSL miris.

YSL Beauty ovoga puta preobražava svoju mirisnu ikonu. Black Opium Illicit Green parfemska voda diže se na novu razinu, poprimajući skandaloznu neonski zelenu boju.

Prepoznatljive cvjetne note i note kave mirisa Black Opium pojačane su svježim i odvažnim spojem nota jarko zelene mandarine te svježeg lista smokve i njezina kremastog ploda, čime se preslikava nevjerojatna kreativnost suvremene miksologije.

image

YSL Black Opium Illicit Green

PROMO

Novi miris nastao je jedinstvenom suradnjom dviju inspirativnih i darovitih žena. Glavna parfumerka Nathalie Lorson (IFF), jedna od četiriju parfumera koji su stvorili izvorni Eau de Parfum, sjajna je dizajnerica mirisa koja smatra da „parfem jest užitak”.

Nova je kreativna snaga koja se pojavljuje Margot Lecarpentier, vlasnica koktel-bara COMBAT Belleville i dobitnica pariške nagrade Cocktails Spirits za najutjecajnijeg ugostitelja i najutjecajniji bar 2019. godine.

Čitajte i: Puder obrve novi su hit u beauty svijetu: Nije bolan kao microblading te izgleda nevjerojatno prirodno

image

Zoë Kravitz

PROMO

Glasna, uzbudljiva i svježa, nijansa koja ispunjava okrugli prozorčić bočice mirisa Black Opium nadahnuta je jednim od najpoznatijih komada brenda Yves Saint Laurent, a riječ je o kratkom zelenom kaputu od lisičjeg krzna koji je postao prepoznatljivim znakom epohalne, skandalozne kolekcije „Libération” u stilu 1940-ih ovog modnog kreatora. Manifest stila koji je uzburkao i šokirao svijet mode 1971. godine.

Novi YSL miris i ovoga puta je predstavila Zoë Kravitz, koja od 2018. godine predstavlja zaštitno lice mirisa Black Opium.

Linker
18. travanj 2024 04:22