Profimedia
LAK, SJENILO I BALZAM

Novosti iz beauty svijeta za obožavateljice Gilmoreica

Ako se i vi veselite zbog male slatke doze Rory i Lorelai koja nam stiže u studenome na Netflix, onda će vas podjednako razveseliti beauty noviteti inspirirani upravo najdražim likovima iz popularnog televizijskog serijala.

Mjesecima se priča o povratku omiljenih Gilmoreica na male ekrane, a kozmetički brendovi dobro znaju da su se svima "uvukle pod kožu". Svaki beauty novitet inspiriran njima odmah će osvojiti brojne obožavateljice koje ne mogu dočekati 25. studeni i nove četiri epizode s Rory i Lorelai te ostatkom ekipe. Na tržište su dosad lansirani lakovi za nokte, sjenila za oči i balzam za usne, a samo vrijeme će otkriti što nas još očekuje.

Sve je krenulo još početkom godine kada je brend Nvr Enuff Polish lansirao dvije kolekcije lakova posvećene Gilmoreicama. Naravno, svi su bili šljokičasti, a u istom stilu je i treća kolekcija koja izlazi 5. studenoga, samo dvadeset dana prije dolaska novih epizoda.

Nakon lakova predstavljena su sjenila brenda Brija Cosmetics. Njihova kolekcija sastojala se od čak 17 mat nijansi, a kao inspiracija za boje poslužili su i drugi likovi iz serijala, a ne samo Rory i Lorelai. Tako obožavateljice mogu na kapke nanijeti i sjenilo nazvano po Richardu Gilmoreu ili pak Jessu.

Posljednji na red došli su balzami za usne, kreirani u suradnji s brendom Urban Tee Farm. Radi se o tri različita balzama: ružičastom Vicious Trollop s okusom vanilije i naranče, nježnom Spring Break s pepermintom i mangom te Java Junkie s okusom kave.

A u iščekivanju novih nastavaka "kratite vrijeme" novim trailerom!

Linker
16. travanj 2024 08:15