UNSPLASH
Ljetna njega

Od ledeno hladnih maski do hidratantnih maglica: Uz ove osvježavajuće proizvode lakše ćete podnijeti ljetne vrućine

Po ovim vrućinama ne valja izlaziti bez sprejeva koji hlade, a kada se vratimo iz grada ili s kupanja, koža će obožavati hladnu masku ili losion s ledenim efektom.

Po ovim vrućinama ne valja izlaziti bez sprejeva koji hlade, a kada se vratimo iz grada ili s kupanja, koža će obožavati hladnu masku ili losion s ledenim efektom.

Koliko god voljeli ljeto, nepodnošljiva vrućina nam nekada baš značajno komplicira život. Pojačano znojenje u kombinaciji s visokim temperaturama, suncem i SPF kremama dovodi nas do ludila i sve o čemu razmišljamo jest kako bismo se ohladili i osvježili.

Situacija je još gora ako putujemo javnim prijevozom na posao i gužvamo se u autobusima i tramvajima od koji nisu svi ugodno rashlađeni. Malo je lakše kada smo na godišnjem odmoru (tada je sve lakše, zar ne?), ali i tad nas može uhvatiti nervoza kada nam je vrućine jednostavno previše.

Ako ste među onima kojima ni hlad ni klima ni ventilator ne pomaže da dođu k sebi, možda vam jednostavno treba ledeni tretman za vaše lice i tijelo.

image
Klonite se najajčeg sunca!
UNSPLASH

Proizvode koji odlično osvježavaju poput maglica valja uvijek imati sa sobom, posebice kada idemo na plažu ili smo u gradu.

Nakon kupanja u moru uklanjaju sol s kože koja nagriza, a tijekom ljeta na asfaltu u trenu nas mogu osvježiti. A kada dođemo kući, najljepše je kožu počastiti ohlađenom maskom ili ledeno hladnim valjkom za lice.

Jedan od najvećih ljetnih problema kada je riječ o koži jest manjak hidratacije koji kožu čini umornom i bez sjaja. To posebice vidimo kada se vratimo s godišnjem i kada nastupi jesen. Da se za dva mjeseca ne biste ‘tukli po glavi‘ jer ste, realno, mogli to spriječiti, kožu tijekom cijelog ljeta njegujte osvježavajućih proizvodima koji joj divno vraćaju vlagu.

Kao i svaki put, imamo nekoliko odličnih shopping prijedloga maski, maglica, krema, losiona i čistilica koje ćete obožavati!

image
Kiehl‘s maglica s ekstraktom kaktusovog cvijeta, 169,60 kuna.
KIEHL‘S
image
Clarins Hydra-Essentiel Cooling Gel krema, Notino.hr, 279,90 kuna.
CLARINS
image
Glow Recipe maska s lubenicom i AHA kiselinama, Cult Beauty, 180 kuna.
CULT BEAUTY
image
The Body Shop jogurt za tijelo s krastavcem, 47,40 kuna.
THE BODY SHOP
image
Snow Fox Arctic Breeze osvježavajuća maska, Beauty Bay, 169,12 kuna.
Snow Fox
image
Afrodita mlijeko nakon sunčanja s ledenim efektom, 42,39 kuna.
AFRODITA
image
Apivita Vodica za lice s grčkim planinskim čajem, Delmerion, 79,90 kuna.
FOTOGRAFIJE: APIVITA
image
Briogeo osvježavajući tretman za vlasište s ugljenom i pepermintom, Beauty Bay, 264,37 kuna.
BRIOGEO
Linker
26. travanj 2024 04:33