STEFAN DJURISIC
Stvoren za uživanju u slobodi i ljetu

Oduševio je i Sonju Kovač: Stigao Creed Wind Flowers, parfem o kojem se priča

Najiščekivaniji niche parfem ovoga ljeta oduševio je svojim zavodljivim notama. Obožava ga i Sonja Kovač, a ovih je dana stigao u zagrebački Belodore.

Cvjetni i svjež. Zavodljiv i zanosan. Baš kao stvoren za uživanju u slobodi i ljetu pred nama. Otvara se slatkim jasminom, omotanim oko oštrog mirisa cvijeta naranče iz Tunisa, ublažen notom breskve. Maglovit miris irisa i dekadentna kremasta pralina produbljuju bazu, kao i uzdižuća mirisna nota cvijeta naranče koja savršeno balansira s mračnom cvjetnom dubinom. Jednostavno – božanstveno! Ljubitelji niche parfema kažu da je ova formulacija pravo malo remek djelo s potpisom čuvene parfemske kuće The House of Creed.

image

Sonja Kovač

STEFAN DJURISIC

"Nakon Londona, Miamija i Dubaija, Beograd je četvrti grad u kojem je predstavljena najnovija kreacija kuće Creed. Inspiraciju za svoj najnoviji parfem Olivier Creed je pronašao u jedinstvenoj kombinaciji gracioznosti i snage pokreta balerine kroz vjetar. Tako je i stvorio ovaj predivan miris s magičnim tonovima", poručili su iz DP Lux grupe, ekskluzivnog distributera najpoznatijih niche parfema u regiji.

image

Jelena Gavrilović

STEFAN DJURISIC

Na promociji u Beogradu okupila su se brojna poznata imena iz regije, a među njima i influenserica Sonja Kovač koju je parfem oduševio, glumica i Belodore ambasadorica Jelena Gavrilović, glumice Nina Janković i Tamara Dragičević, glumac Petar Benčina, pjevač Sergej Ćetković, influenserica Ena Luna i brojni drugi.

image

Parfem Creed Wind Flowers

STEFAN DJURISIC

Creed Wind Flowers potražite u Ilici 7 u trgovini Belodore ili na www.belodore.hr.

Belodore je najveća regionalna trgovina niche parfema. Uz unikatne parfeme, nudi i skin care kozmetiku vrhunskih niche brendova te luksuzne svijeće i mirise za interijere.

image

Promocija parfema Creed Wind Flowers

STEFAN DJURISIC
image

Promocija parfema Creed Wind Flowers

STEFAN DJURISIC
image

Ena Luna

STEFAN DJURISIC
image

Nina Janković i Tamara Dragičević

STEFAN DJURISIC
Linker
13. lipanj 2022 15:37