Sun Mineral Kids

Osjetljiva dječja koža treba posebnu zaštitu od sunca: Tri nova proizvoda ujedno je i njeguju

Nova Olivalova linija dječju kožu pruža visokoučinkovitu zaštitu od sunca, a skvalan, ulje badema, ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakaov maslac kožu ostavljaju nježnom i glatkom.

Dobro nam je poznato kako je koža beba i male djece posebno osjetljiva na sunce i da zahtijeva pažljivo odabrane preparate kako bi naši najmlađi dobili maksimalno sigurnu njegu i naravno, maksimalnu zaštitu.

Većina stručnjaka naglašava kako se bebe i djecu do 2 godine starosti ne treba izlagati suncu te da je potrebno koristiti isključivo fizičke prepreke kao što su adekvatna odjeća s UV faktorom i boravak u hladu. Međutim, za djecu od 2 godine starosti, tinejdžere i sve one s iznimno osjetljivom kožom, stručnjaci preporučuju koristiti isključivo prirodnu, mineralnu UV zaštitu.

Vodeći se upravo ovim saznanjima, ali i načelom „Prirodna i sigurna zaštita prije svega“ Olival stručnjaci kreirali su sasvim novu liniju proizvoda za zaštitu dječje kože od sunca - Sun Mineral Kids.

Sun Mineral KIDS linija predstavlja cjelovitu zaštitu djece i tinejdžera koji sve češće imaju i hiperosjetljivu kožu sklonu ekcemu ili neurodermitisu. Mineralni filtri ne potenciraju iritacije, ostaju na površini kože i reflektiraju UV zračenje čime pružaju fizičku zaštitu.

Ne ostavlja masne tragove

Ova nova mineralna Olivalova linija za zaštitu dječje kože osim što pruža visokoučinkovitu zaštitu od sunca, i njeguje ju. Skvalan, ulje badema, ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakaov maslac kožu ostavljaju nježnom i glatkom, a za razliku od drugih mineralnih proizvoda, Sun Mineral KIDS proizvodi se vrlo jednostavno i ravnomjerno nanose, brzo upijaju i ne ostavljaju masne tragove. U Sun Mineral KIDS liniji nalaze se tri proizvoda:

  • Sun Mineral KIDS krema za lice SPF 50
  • Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 30
  • Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 50

Sva tri proizvoda ove nove linije za zaštitu od sunca jedinstvene su formulacije, sadrže prirodne mineralne filtre i pružaju visoku zaštitu od UVA i UVB zraka, a kožu lica i tijela, zahvaljujući prirodnim uljima, i njeguju.

Hipoalergeni su i vodootporni te ne sadrži dodane boje i mirise. Sun Mineral KIDS proizvodi pogodni su i za najosjetljiviju kožu, ne ostavljaju dugotrajan bijeli trag, ne začepljuju pore te su i vodootporni.

Bez obzira na to gdje ćete biti ovo ljeto, kao i do sada, budite odgovorni. A mi vam predlažemo da vaše najdraže i najmanje zaštitite jednim od proizvoda nove Sun Mineral KIDS linije najvećeg hrvatskog proizvođača prirodne kozmetike Olivala. Uz to ne zaboravite i na laganu odjeću od prirodnih tkanina, šešir ili kapu za glavu i provodite vrijeme u hladu jer je i samo 10 minuta dnevno direktnog izlaganja sunčevim zrakama dovoljno za sintezu esencijalnog vitamina D.

Čitajte i:

Nakon čuvene marmelade, stigao je novi inovativni luksuzni proizvod koji ćete obožavati - obećavamo

Nove proizvode za zaštitu od sunca naprosto ćete obožavati - dubinski njeguju i ističu preplanulu put

Već se treba štititi: Znate li odabrati zaštitu od sunca sukladno vašem tipu kože?

Linker
24. studeni 2021 15:36