Foto: Promo
MIRISNO POJAČANJE

Osvježavajući mirisi prirode u novim parfemima kuće Giorgio Armani

Zvonko ime legendarnog parfema “Acqua di Gioia”, talijanske kuće Giorgio Armani, instantno izaziva osjećaj ugode i veselja. Nije ni čudno kada sama riječ gioia i u prijevodu na hrvatski jezik označava radost. Taj osvježavajući miris posvećen snazi mora ove je godine dobio i dva brata: SUN di Gioia, koji slavi sunce te AIR di Gioia, koji utjelovljuje energiju zraka.

Tvorci parfema – Anne Flipo, Dominique Ropion i Loc Dong – željeli su kreirati „primarnu ovisnost koja se temelji na apsolutnoj svježini, zbog koje je ovaj miris puno više od prolazne ljetne zaluđenosti”. Očito je da su u tome i uspjeli, o čemu svjedoči popularnost mirisakoja ne jenjava još od 2010. kada je parfem premijerno predstavljen.

Dok originalni parfem sadrži note božura i vodenog jasmina upotpunjenog esencijom pupoljka crnog ribiza, “sunčani” brat oslanja se na svježinu bergamota i frezije, upotpunjene notama cvijeta frangipanija, ylang-ylanga i jasmina. “Zračna verzija” parfema, pak, satkana je od nota mandarine, nerolijabožura, cvijeta naranče…

Foto: Promo
Linker
22. rujan 2021 22:52