Getty Images/iStockphoto
GLITTER BAR

Počastite se odlaskom u bar u kojem ćete doslovno zablistati pomoću šljokica

Blagdansko vrijeme idealna je prilika da si uljepšate svakodnevicu pomoću neodoljivih šljokica.

Od pulovera i haljina pa sve do make upa, šljokice su postale nezaobilazni dio blagdana. Vjerojatno na posao ne biste otišli s glitter sjenilom i ružem, ali u ovo vrijeme sve je dozvoljeno.

Upravo iz tog razloga, jedna od najpoznatijih beauty kuća, MAC odlučio je razveseliti i uljepšati dane svim zaljubljenicama u vrhunski make up. Ove godine MAC na EU Adventu na Europskom trgu ima vlastiti glitter bar u kojem će se svi zainteresirani moći u pet minuta postati najsvjetlije zvijezde adventa. A dodatni sjaj u priči je što će sve to moći dobiti potpuno besplatno.

Creative make-up, glamour
Getty Images/iStockphoto

Glitter bar otvoren je četvrtkom od 17 sati do 21 te petkom od 18 do 22 sata samo na Europskom trgu. Ako ste oduvijek muku mučili s nanošenjem šljokica i glittera, odabirom nijansi i boja te prilagodbom ostatka make up, vrijeme kuke je prošlo.

Osim MAC Glitter bara, možete se naručiti i za šminkanje u MAC dućanima. Educirani vizažisti uputit će vas u sve tajne nanošenja i kombiniranja boja, tonova i nijansi, a božićni duh ne izostaje ni tamo. Naime, nakon što se naručite i našminkate, umjesto plaćanja usluge, kupujete proizvode po želji u protuvrijednosti usluge!

Stoga, nema čekanja, vrijeme je za glitter Božić!

Linker
25. travanj 2024 17:20