originalno i nosivo

Počastite se vrhunskom manikurom u svom domu: Novi trend kao stvoren za zimu!

Lijepi i uredni nokti svakoj ženi predstavljaju veselje, a blagdanski dani idealni su za isprobavanje novih, odvažnih manikura na koje se inače možda ne bi odvažili... Fini baršun osvojit će vas na prvu!

Godina je bila sve samo ne blještava, no to ne znači da vaši nokti ne smiju biti takvi. Za sam kraj godine predlažemo da isprobate atraktivnu i neobičnu manikuru koja je privukla pažnju na Instagramu, a koju je osmislila beauty influencerica Amy Le.

Kako sama kaže, riječ je o ‘baršunastoj manikuru‘, ovog puta u novijem i blještavijem izdanju.

Oni koji prate beauty trendove prisjetit će se da je prije nekoliko godina brend Ciate izbacio lakove za nokte koji teksturom podsjećaju na baršun, što su slijedile mnoge kozmetičke kuće, no ‘velvet nokti‘ Amy Le nešto su sasvim posebno.

Kako do "baršunaste manikure"?

Amy kombinira tipične jesenske i zimske nijanse lakova, poput tamno zelene i bakrene sa zlatnim lakom holografskog efekta koji nasumično nanosi na razna mjesta na noktu, kako bi zbog presijavanja dobila efekt luksuznog baršuna. Zamislite samo mekanu trenirku ili udobnu majicu od tog materijala i sve će vam biti jasno.

Razmazite se...

Ovaj trend idealan je za hladnu zimu, jer neodoljivo podsjeća na toplinu i osjećaj ugode, a mali kozmetički ritual potreban za ovakvo oslikavanje noktiju će vas sigurno zabaviti i razveseliti.

Možete li zamisliti luksuzniju manikuru od ove?

Linker
25. travanj 2024 15:07