Anastasia Beverly Hills
Za oči , lice i tijelo

Popularni američki brend lansirao sjenila u koja ćete se zaljubiti ovoga ljeta

Jedan od popularnijih američkih make-up brendova, Anastasia Beverly Hills, nedavno je lansirao pet novih pigmenata, odnosno sjenila koja će se odlično uklopiti u vruće, ljetne lookove zbog svog predivnog presijavajućeg efekta.

Iako nam za ljetnih vrućina ne pada na pamet nositi sjenila jer nam se u vrlo kratkom roku otope na kapcima, nova kolekcija pigmenata poznatog američkog brenda Anastasia Beverly Hills osvojila je make-up publiku na prvi pogled.

Anastasia Beverly Hills Instagram

Kolekcija od pet komada u različitim, presijavajućim nijansama dolazi u jednostavnim posudicama s poklopcem i ABH logoom po cijeni od 22 dolara, odnosno oko 140 kuna. Kako kažu na njihovoj službenoj stranici, radi se o fino mljevenim pigmentima sa 'shimmerom' i bisernim finišem, a mogu se koristiti na očima, ali i cijelom licu i tijelu.

Anastasia Beverly Hills Instagram

Od najsvjetlije, ledene 'Icy' nijanse pa sve do one brončane 'Desert', ova sjenila su izrazito pigmentirana te će odgovarati svakoj boji i tonu kože. Ako želite očima dati poseban sjaj, a ne želite da vam se sjenilo topi na vrućini, ovi pigmenti mogli bi vam ispuniti želju.

Osim pigmenata, ABH je prošlog tjedna lansirao i ulje za tijelo sa zlatnim česticama koje njeguje kožu, nije masno i daje joj predivan sjaj. Možete ga nabaviti na ABH web shopu po cijeni od 50 dolara (oko 315 kuna).

Anastasia Beverly Hills Instagram

Linker
19. travanj 2024 07:36