ColourPop Instagram
Top izbor

Potraga za puderom više nije stresna! Ovi brendovi imaju najveći raspon nijansi

Sve više brendova trudi se u svoje make-up asortimane uključiti što više nijansi kako bi svaka žena mogla pronaći onu koja potpuno odgovara njezinoj boji i podtonu kože. Ako ste i vi jedna od onih koja nikako ne može pronaći savršenu nijansu, bacite oko na naš vodič kroz brendove.

Pronalaženje odgovarajućeg pudera mnogim ženama predstavlja stres jer brendovi u asortimanu često nemaju nijansu koja odgovara njihovom tenu ili podtonu kože. Čak i ako nađu puder koji je po svim točkama savršen, obično je ili pretaman ili presvijetao ili pak ne mogu naći dovoljno svijetlu ili dovoljno tamnu nijansu.

Sve više brendova prepoznalo je koliko je ovaj problem zapravo ozbiljan, a najviše pogađa osobe tamnije boje kože, te su mu doskočili kreiranjem novih linija pudera koje uključuju 40 nijansi ili više.

Fenty Beauty

Fenty Beauty Instagram

Jedna među prvima bila je Rihanna kada je 2017. pokrenula Fenty Beauty i izbacila puder s 40 nijansi. Ovime je uvelike promijenila beauty industriju te inspirirala druge brendove da slijede njezin primjer, a kasnije im je dodala još 10 nijansi. Nakon Pro Filt'r pudera na red su došli i Pro Filt'r korektori koje također možemo pronaći u 50 nijansi.

Urban Decay

Poznati američki brend uskoro nam sprema novu psolasticu - 'Stay Naked' puder u 50 nijansi koji će navodno biti super lagan i prozračan. Iako se ne zna točan datum puštanja u prodaju, znamo da će se prodavati po cijeni od oko 250 kuna na UD službenoj stranici.

ColourPop

ColourPop Instagram

Prošle je godine sve popularniji ColourPop u asortiman ubacio 'No Filter' mat puder u ukupno 42 nijanse te istoimeni korekor s istim brojem nijansi. Osim što će ama baš svaka žena naći svoju nijansu, cijena ovih pudera od oko 75 kuna neće vam opustošiti novčanik.

Dior

Dior Instagram

Nakon 40 nijansi 'Backstage' pudera s mat finišem srednjeg, nadogradivog prekrivanja, Dior je početkom ove godine donio još dva - 'Forever' i 'Forever Skin Glow' tekući puder u čak 67 nijansi. Prvi je mat namijenjen masnoj i mješovitoj koži, dok drugi sjajne teksture odgovara suhoj. Dior kaže da ovaj puder traje 24 sata te sadrži SPF faktor 35.

Lush

Prirodni brend Lush sredinom 2018. lansirao je puder u obliku jajeta, odnosno sticka u 40 nijansi. Osim što je ekološki prihvatljiv, ima srednje prekrivanje te koža ispod njega može disati.

Smashbox

Smashbox Instagram

Među brendovima s rasponom od 40 nijansi nalazi se i Smashbox sa 'Studio Skin' tekućim puderom. Brend napominje da se radi o puderu koji traje oko 15 sati, ne naglašava bore i fine linije te ne oksidira. Možete ga nabaviti na službenoj stranici za oko 230 kuna.

Linker
19. travanj 2024 12:34