BOŽANSTVENA HARMONIJA

Poznati francuski kozmetički brend ima zanimljive novosti

Žene danas znaju što žele. Njihovi standardi su visoki i njegu kože shvaćaju ozbiljno. Zahvaljujući bliskom kontaktu s kupcima i studiji u kojoj je sudjelovalo više od 200 žena iz cijelog svijeta, L’Occitane je otkrio da žene po pitanju anti-aging njege zahtijevaju mnogo više od klinički dokazanih rezultata.

O proizvodu žele znati apsolutno sve: kvalitetu, podrijetlo i obrađivanje sastojaka, uzgajivače te benefite za kožu. Važnu ulogu ima ambalaža koja je kreirana na održiv način i naposljetku osjećaj ugode prilikom nanošenja, tekstura i miris. Kvalitetan njegujući proizvod koji daje vrhunske rezultate nije dovoljan. Žene žele nešto više –potpuni sklad. Naime, žele živjeti u harmoniji sa svijetom koji ih okružuje, svojim godinama, životnim navikama i emocijama. Nadasve, zanima ih sklad između onoga što osjećaju i onog što vide u ogledalu.

Na licu se vide unutarnji i vanjski čimbenici, vanjska ljepota i unutarnji mir. Lice je poput promjenjivog krajolika koji prkosi vremenu i godinama. Kolekcija Božanstvena harmonija vraća vitalnost i elastičnost lica. Cjeloviti ritual odgovara zahtjevu holističkog pristupa ljepoti u tri koraka. Stručnjaci na području biologije kože iz L’Occitane laboratorija istraživali su znakove starenja na licu razvijajući kompletan pristup. Potpuna harmonija lica rezultat je tri međusobno zavisna elementa: harmonija teksture i kože, unutarnja harmonija i harmonija konture lica.

Stručnjaci iz L’Occitane laboratorija ujedinili su 100% prirodni ekstrakt crvene alge Janie Rubens s eteričnim uljem Immortelle/smilja s Korzike i kreirali novu njegujuću kolekciju protiv starenja Božanstvena harmonija. Iznimna svojstva ovih dragocjenih sastojaka pružaju potpuno novu dimenziju njezi lica. Zajednički tvore kompleks za kojeg je L’Occitane u Francuskoj uložio patent, ujedno šesti patent za kolekciju Immortelle/smilje na području anti-aging njege. Dragocjeno eterično ulje Immortelle Millésimée, s najviših područja otoka Korzike, okupanih suncem, ujedinjeno s ekstraktom crvene alge Jania Rubens iz kristalno čistog mora uvale Revellata (prirodni rezervat) recept su za mladoliki izgled. Taj recept čuvaju dva nova proizvoda francuskog brenda kozmetike.

Serum za lice

Zamislite 5.000 mikrokapljica eteričnog ulja Immortelle/smilja koje se isprepleću s ekstraktom crvene alge Jania Rubensa za nevjerojatan učinak obnavljanja kože. Kombinacija ovih učinkovitih i snažnih aktivnih sastojaka zaštićeni su iznimno tankom membranom u identičnim mikrokapljicama. Svaka kapljica i svi sastojci čekaju pravi trenutak za djelovanje na koži kako bi uspostavili harmoniju. Svakim potiskom seruma ujedinjuje se kopno i more. Mikrokapljice nježno pucaju i tope izuzetno lagani serum po koži ne ostavljajući trag. Jania Rubens i Immortelle /smilje zajednički prodiru u kožu i prožimaju je snažnim i visoko učinkovitim aktivnim sastojcima. Nanošenjem seruma, vašim konturama lica vraća se mladenački volumen i reduciraju duboke bore.

Krema za lice

Krema za lice Božanstvena Harmonija elegantno ujedinjuje moćne regenerativne sposobnosti dvaju sastojaka koji imaju anti-aging svojstva : Jania Rubens i eterično ulje smilja. Krema za lice Božanstvena harmonija vodi nas na otok ljepote, Korziku, svojim aromatičnim, osvježavajućim i razbuđujućim mirisom čistog Sredozemnog mora u kojem su utkane zemljane note mirte i smilja. Raskošna krema trenutno se upija i u dodiru s kožom pretvara se u ulje ostavljajući poznati osjećaj baršunaste mekoće.
Ekstrakt iz crvene alge Jania Rubens pruža osjećaj iznimne ugode i hidratizira kožu. Krema se transformira u nježno ulje koje omogućava lipofilnim aktivnim sastojcima da prodiru u kožu, posebno eteričnom ulju smilja, mirte, sjetvenog podlanka, noćurka i boraga. Duboke bore su reducirane, koži je vraćen volumen i blistavost: sva tri koraka prema harmoniji lica.

Linker
19. travanj 2024 09:51