OVE JESENI

Poznati njujorški brend Kiehl’s slavi čak 165. godinu postojanja

Kiehl’s Since 1851., uvaženi njujorški proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose, osnovan je prije 165 godina u njujorškoj četvrti East Village kao klasična ljekarna.

Osnivačka obitelj otvorila je ljekarnu kako bi ispunila specifične potrebe svakog kupca koji bi kročio kroz vrata. Preuzevši posao od g. Johna Kiehla, obitelj Morse nastavila je pružati usluge zajednici, vodeći brigu o svojim kupcima kao susjedima i trudeći se da se svaki posjetitelj osjeća kao u vlastitom domu. Farmaceuti i ljekarnici koji su osnovali Kiehl’s pokrenuli su tradiciju personaliziranih usluga koja je postala legendarna.

promo

Još od 1851., Kiehl’s njeguje jedinstvenu tradiciju personaliziranih proizvoda i revolucionarnih inovacija namijenjenih kupcima. „Dok su određene tvrtke poznate samo po kvaliteti proizvoda, razina usluge još je od ranih dana prepoznatljiv dio našeg identiteta”, izjavila je Cammie Cannella, Kiehl’sova potpredsjednica Odjela za edukaciju na globalnoj razini i iskustva kupaca. Naši kupci širom svijeta mogu se u jednakoj mjeri osloniti na naše stručno znanje i prijateljsku uslugu kao i na naše visokoučinkovite formule.”

Ove jeseni, povodom proslave 165 godina, Kiehl's poziva sve ljubitelje brenda da posjete Kiehl's prodavaonice, naprave pregled kože i odaberu uzroke idealne njege za svoj tip kože. Uz to, u periodu proslave rođendana, sve posjetitelje očekuju slastice i naravno, Mr. Bones s brojim pogodnostima!

*Proslava rođendana u Kiehl's prodavaonicama:

20.10 - 23.10.- City Centar one West

27.10.- 30.10. – City Centar one Split

3.11. – 6. 11. – Arena Centar Zagreb

Linker
19. travanj 2024 03:48