KOZMETIKA KOJU VOLE DERMATOLOZI

Priroda vješto unaprijeđena znanošću

Švicarci su poznati po tome da sve što rade, rade s visokom preciznošću: tako proizvode najtočnije satove, najbolje sireve, vrhunsku čokoladu. No to nije sve – njihova preciznost ogleda se i u kozmetici koju kreiraju. Prije gotovo dvadeset godina i pod motom “Priroda vješto unaprijeđena znanošću”, osmišljena je dermokozmetička linija Skincode koju je jučer u Zagrebu predstavila Cecilia Weidner, direktorica razvoja i globalna beauty konzultantica tehnološki inovativne švicarske kozmetičke kuće.

Skincode proizvodi se zbog odličnih rezultata ne preporučuju samo za svakodnevnu njegu kože lica, već i za postoperativnu njegu nakon različitih estetskih zahvata. Kombinacija moderne nanotehnologije i ljekovitog alpskog bilja daje odlične rezultate, potvrđene kliničkim ispitivanjima.

Skincode se sastoji od dvije glavne linije koje su prilagođene različitim potrebama i problemima kože, štiteći je ih njegujući cijelog života. Skincode Essentials je osnovna linija i sadrži proizvode za svakodnevnu kožu lica, počevši od čišćenja i hidratacije, do prevencije starenja (Age Lab) i izbjeljivanja (Alpine White). Svi proizvodi sadrže CM glukan koji ima blagotvorno djelovanje na kožu – stimulira njezin imunološki sustav, ubrzava proces regeneracije stanica, umiruje je i potiče proizvodnju kolagena. Skincode Exclusive je, pak, luksuzna, revolucionarna linija koja zadovoljava potrebe zrele kože. ACR kompleks G2 (aktivni celularni regeneracijski kompleks druge generacije) inovativan je sastojak koji kožu čini zategnutom, smanjuje vidljivost bora te osigurava normalnu razinu vlažnosti kože.

Skincode proizvodi dostupni su u odabranim Farmacia i Mandis Pharm ljekarnama.

Linker
18. travanj 2024 02:10