komadić crvenog tepiha

Prva fluidna kolekcija brenda MAC: Dizajner kojeg obožavaju Harry Styles i Miley izbacio make up za odvažne

Mladi britanski dizajner Harris Reed najpoznatiji je po suradnji s Harryjem Stylesom, no nije tajna da ga obožavaju it-cure poput Rihanne, Zendaye i Miley Cyrus. 24-godišnja zvijezda modne scene izbacila je kolekciju šminke u suradnji s MAC-om, za koju vam nisu potrebne četkice, već samo malo mašte.

"Ovo je najbliže što ćemo se približiti make up kolekciji Harryja Stylesa". Ovim riječima beauty blogovi komentirali su izlazak make up kolekcije u suradnji Harrisa Reeda i kozmetičke kuće MAC, koja je oduševila generaciju Z, a koja je prva fluidna kolekcija koju je slavni kozmetički brend izbacio na tržiste.

Oni koji prate pojavljivanja slavnih na crvenom tepihu, dobro znaju tko je Harris Reed - dizajner zaslužan za brojne nevjerojatne lookove u kojima su Harry Styles, Solange Knowles, Troye Sivan i mnogi drugi "ukrali show". Njegove kreacije redovito blistaju i na naslovnicama slavnih časopisa kao što je Vogue, a upravo je Miley Cyrus za editorijal u magazinu Rolling Stone odabrala njegove srebrne čizme s retro platformama.

24-godišnji britanski dizajner prepoznatljive duge, narančaste kose, uz kojeg se vežu riječi "fluidnost" i "moderni romantizam", poznat je po strasti prema volanima, najfinijim materijalima i bluzama s velikim mašnama, koje rado nose njegovi klijenti - bilo da je riječ o muškarcima ili ženama.

Kolekcijom koju je osmislio za MAC savršeno je prenio svoj modni stil na kozmetiku - odvažne boje, svilenkaste teksture i ambalaže koje izgledaju poput malih remek-djela okosnica su ove kolekcije.

Rock glam pomiješan s renesansom

Make up kolekcija Harrisa Reeda posveta je glam rock ikonama sedamdesetih, poput Davida Bowieja i Micka Jaggera, bez četkica i alata za nanošenje.

Ambalaža je inspirirana renesansom u spoju s milenijski ružičastom bojom, a svaka je kutijica, kako Harris kaže: "alat koji će pomoći ljudima da budu dio onoga što ne znaju izraziti".

Prsti i odvažan stav sve su što vam je potrebno

Paleta sjenila s devet uzbudljivih boja obasuta je šljokicama te u isto vrijeme ekstravagantna i izuzetno nosiva, a mnogima je za oko zapela zelena nijansa, koja se već rado isprobava na licima brojnih influencera.

Zlatna olovka za oči jednostavan je i glamurozan alat za "brzi makeover" dok su kremasti ruževi ujedno i rumenila, dok paleta s dvije kremaste teksture može poslužiti za konturiranje, šminkanje oči, obraza - naglašavanje ključnih kosti...

"Ova kolekcija nije za žene. Nije sa muškarce. Ona je za pojedince", izjavio je dizajner koji živi i radi u Los Angelesu za Teen Vogue.

image
Harris Reed za kozmetički brend MAC
MAC
Linker
16. travanj 2024 11:50