Posebno karizmatičan

Prvi Baldessarini ženski miris posvećen je ženstvenosti i snazi ženskog karaktera

Suverenitet, postojanost i otmjenost - od 2002. godine muški mirisi marke Baldessarini nose ove atribute i prate svojeg nositelja visokokvalitetnom muškom notom. Baldessarini sada prvi put proširuje svoj portfelj ekskluzivnim novitetom koji uključuje luksuzno ružičasti miris za žene: Baldessarini Bella.

U skladu s ovogodišnjim mirisnim trendom sastojka ruže Bella interpretira kraljicu cvijeća senzualno raskošnom i prirodno mirisnom kreacijom. Visokokvalitetni Eau de Parfum privlači žene koje mirisom žele naglasiti elegantan, upečatljiv i samouvjeren nastup. Miris Baldessarini Bella bit će dostupan od početka travnja 2022. godine.

Miris Baldessarini Bella kreiran je kao cvjetni miris ekvivalentan ženstvenosti i snazi karaktera. Jer karakter i miris međusobno su povezani i oslanjaju se jedno na drugo - poznato je da se žene osjećaju posebno dobro, suvereno i samouvjereno kada nose svoj omiljeni miris.

image

U srcu Baldessarini Bella parfema je kraljica cvijeća - ruža!

PRESS

Ruža u srcu cvjetne kompozicije

Baldessarini Bella cvjetni je buket s aurom i ljupkošću, karizmatično predstavljen s eliksirom kraljice cvijeća - ruže! Bogati, blago začinjeni i medeno slatki aspekti apsoluta ruže zajedno sa senzualno svježom aromom superesencije ruže otkrivaju graciozan mirisni doživljaj. Nakon međusobne igre živahnih nota crnog ribizla i slatkih nota mandarine ružičasti eliksir s toplim, senzualnim drvećem i mošusom odzvanja puderasto mekano u donjoj noti.

"Ruža je kao kraljica cvijeća najslavniji i najpoznatiji cvijet na svijetu. Interpretirana je i nanovo otkrivena u brojnim mirisnim oblicima za svijet parfumerije. Kod parfema Baldessarini Bella odlučio sam se za dvije različite metode ekstrakcije kako bih obuhvatio raznovrsnost ruže: apsolut daje dubinu i teksturu, a superesencija odiše prirodnošću latica. Oda besmrtnosti ruže, naglašena voćno-zelenim notama crnog ribizla u gornjoj noti i mošusno puderastom, kozmetički privlačnom umirujućom strukturom u donjoj noti", rekao je Mathieu Nardin, kreator mirisa.

image

Baldessarini Bella

PRESS

Upečatljivo ženstven dizajn

Dizajn odgovara kompoziciji mirisa parfema Baldessarini Bella: elegantan i bezvremenski, ženstven, a istodobno upečatljiv. Kvadratni oblik visokokvalitetne staklene bočice u kontrastu je s nježnom ružičastom bojom i tako naglašava koncept ženske, ženstvene snage. Bočica i sklopiva kutija zadivljuju nježnom kombinacijom ženstvenih boja i upečatljivih kontura i linija - i predstavljaju prvi ženski miris marke Baldessarini u uobičajenom profinjenom i bezvremenskom dizajnu.

Linker
19. travanj 2024 04:54