ŽENSTVENI I CVJETNI MIRISI

Prvi parfemi Louis Vuitton nakon 70 godina

Prošlo je 70 godina otkako je francuska modna kuća Louis Vuitton neuspješno lansirala svoj prvi, sad već odavno zaboravljen, parfem, a kako se to ne bi ponovilo, na novoj liniji parfema radili su četiri godine i sada napokon predstavili Les Parfumes Louis Vuitton.

Luksuzni brend ući će na tržište parfema s linijom od sedam ženstvenih i cvjetnih mirisa, koju je kreirao njihov majstor parfumer Jacques Cavallier Belletrud. On je četiri godine putovao svijetom kako bi prva kolekcija Louis Vuitton parfema bila savršena, a mirise je razvio u njihovom novom laboratoriju u francuskom Grasseu, gradu parfema te naposljetku kreirao sedam različitih mirisa: Rose des Vents, Matière Noire, Mille Feux, Apogée, Turbulences, Dans la Peau i Contre Moi.

Elegantne bočice dizajnirao je australijski dizajner Marc Newson, dok je zaštitno lice parfema francuska glumica, miljenica modnog svijeta, Lea Seydoux. Lea je kao najdraži izdvojila upravo Rose des Vents: “Volim snažnu, dominantnu ružu. Za mene je ona simbol ženstvenosti – misteriozna je i senzualna”.

Dugo iščekivanu liniju Louis Vuitton će prodavati samo u svojim dućanima, a za jedan parfem obožavatelji brenda će izdvojiti 240 dolara.

Linker
12. listopad 2021 23:29