Nezaobilazni noviteti

Rješenje za gladak i ujednačen ten: Čarobni koktel zaglađuje bore i idealna je podloga za šminku

Iako još uvijek uživamo u sunčevim zrakama, mjesec rujan tjera nas na povratak u stvarnost. More, sunce i godišnji odmor najčešće znače i odmor od šminke. Ljetni dojmovi su i dalje prisutni no i oni će proći, a posljedice sunca na koži možemo ublažiti pravovremenom i ispravnom njegom.

Koliko god pazili na njegu kože tijekom ljetnih mjeseci, sunce osim svojih blagodati nosi i posljedice koje će iza sebe ostaviti nered na koži utječući na njenu hidrataciju, čvrstoću i tonus. Povratak svakodnevici i naglo nanošenje slojeva šminke situaciju bi moglo samo pogoršati.

Još osunčan ten svakako je bonus za izbjegavanje velike količine make-upa, a u nastavku vam donosimo rješenja s kojima će koža biti nahranjena uz rezultat glatkog, ujednačenog i zdravog tena.

Eisenberg Eye And Lip Contour Cream 30 ml/585,00kn

Eisenbergov čarobni koktel Eye And Lip Contour Cream (30 ml/585,00kn) kombinira hidratizirajuća zaglađujuća svojstva protiv starenja, istovremeno umirujući osjetljivo područje oko očiju. Područja očiju i usana se izglađuju, hidratiziraju i revitaliziraju, a znakovi umora i linije bora smanjuju. Idealna je podloga za šminkanje osjetljivih očiju. Ujutro i/ili navečer nanosi se na potpuno čistu kožu, na područje oko očiju, kapke i područje oko usta.

Eisenberg Essential Perfecteur Teint Express 30 ml/335,00kn

Essential Perfecteur Teint Express (30 ml/335,00kn) višenamjenski je proizvod koji se može koristiti na čitavom licu, ali i na kapcima i području oko očiju za glatki rezultat kože i kao idealna priprema za besprijekornu i postojanu šminku. Njegujuća, obnavljajuća svojstva arganovog ulja protiv starenja ujedinjena su s tršljom za mat učinak.

Sadrži i antioksidans vitamin E i Trio-Molecular® formulu koja obnavlja, daje energiju i opskrbljuje kisikom, a koža izgleda glađe, ten je matiran, pore su prekrivene, bore, linije i nesavršenosti ublažene.

Prikladan je za sve tonove i tipove koža, a nanosi se sam ili prije nanošenja pudera na lice i oči. Također se može nanositi tijekom dana za matiranje određenog mjesta ili za zaglađujući učinak na umornoj koži.

EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr ili pozivom na broj 0800 1221 Douglas call centra.

Čitajte i:

Znamo kako: Hiperpigmentaciju moguće je uspješno smanjiti unutar samo dva tjedna

Pruža koži potrebnu vlagu, a ne masti je: Ulje iz Amazonije savršena je alternativa kokosovom

Stigla je kozmetička kolekcija Selene Gomez: Za oko nam je zapelo nekoliko obećavajućih proizvoda

Linker
17. travanj 2024 21:53