Promo
Za svijet veće uključivosti

Stigao je novi parfem modne kuće Valentino: Zaštitno lice kampanje je Lady Gaga i izgleda senzacionalno

Novi miris iz linije Valentino Beauty simbolizira zajedništvo, svijet veće uključivosti i nikad veću potrebu za povezanošću među ljudima.

Modna kuća Valentino predstavila je novi parfem Voce Viva u sklopu linije Valentino Beauty te za zaštitno lice izabrala talentiranu umjetnicu Lady Gagu. Film koji predstavlja parfem Voce Viva, kao ideja proizašla iz virtualne suradnje umjetničkog ravnatelja kuće Maison Valentino Pierpaola Picciolija, redatelja Harmonyja Korina iz Los Angelesa i Lady Gage, pozivnica je za zajedništvo i svijet veće uključivosti.

Poruka videa "Moj glas, moja snaga" poziva ljude da upotrijebe svoj glas da bi podijelili vlastite vrijednosti, različitosti i uvjerenja, a to je htjela poručiti i Lady Gaga.

"Moj je glas ono za što se zalažem, ono zbog čega me se čuje, potvrda moje individualnosti. Glas je živ. Ima vlastiti život. Glas je sila prirode. Priroda je moćna. Važno je kako ga upotrebljavate", izjavila je Gaga.

Moć ženskog glasa

Svojim modernim osjećajem za sliku i kinematografskim pristupom, redatelj Harmony Korine snima Lady Gagu u snazi trenutka kada žena upotrebljava svoj istinski glas. Lady Gaga među drvećem prošaranim svjetlošću u šumi u Los Angelesu, u svrhu poštivanja socijalne distance, cijelom svijetu pjeva pjesmu "A Sine from Above", a ljudi, snimljeni na krovovima napuštenih zgrada u Barceloni, udružuju glasove u zbor, slušaju pjesmu i pridružuju se njezinoj nadahnjujućoj energiji.

Promo
Poruka promotivnog videa za novi parfem poziva ljude da upotrijebe svoj glas da bi podijelili vlastite vrijednosti, različitosti i uvjerenja.

Pjesma za kampanju napisana je u čast snazi glazbe koja joj je pomogla promijeniti život, kada čuje pjesmu, "njezino srce odmah zacijeli".
 

"Osjećala sam se snažnom i živom, čula sam vlastitu jeku kroz šumu dok sam pjevala u ovoj haljini. To me podsjetilo na moju slobodu i kako imam priliku doživjeti čaroliju, a želim da svatko doživi slobodu i čaroliju", poručila je Lady Gaga.

Poruka nade

Izražavajući oporavak prirode, glazbe i nikad veću potrebu današnjice za povezanošću, film šalje poruku nade i ponovnog procvata; svijeta u kojem se svačiji glas čuje.

Promo
Modna kuća Valentino za zaštitno je lice izabrala talentiranu umjetnicu Lady Gagu.
 

"Ne postoje dva ista glasa i svaki glas pjeva vlastitu i jedinstvenu pjesmu svi glasovi doprinose cjelokupnoj ljudskoj simfoniji", rekao je Pierpaolo Piccioli.

Što se tiče samih nota parfema, u njemu se isprepliće pjenušavi kalabrijski bergamot te esencije naranče i đumbira.
 

Promo
Bazu parfema čine kristalna mahovina, vanilija i mošus, a srce procvjetali buket bijelog cvijeća. Tu su još pjenušavi kalabrijski bergamot te esencija naranče i đumbira.

Srce parfema čini procvjetali buket bijelog cvijeća, a kristalna mahovina, vanilija i mošus savršeno zaokružuju ovu mirisnu priču u kojoj će se svaka žena osjećati snažno i posebno. Jer ona to i jest!

Čitajte i:

Ariana Grande izbacila je novi miris: 'To je intergalaktički san o ženstvenosti i moći'

Parfemi kao mirisni bijeg od stvarnosti: Svakim otvaranjem bočice vode nas u neki ljepši svijet

Otkrivamo vam sve tajne mirisa i načina nanošenja parfema koje ste oduvijek željeli pitati, ali niste znali koga

Linker
05. prosinac 2020 04:34