Želimo ju!

Stiže Rihannina linija za njegu kože: Ima samo tri proizvoda za pojednostavljenu rutinu njege

Pjevačica s Barbadosa još je prošle godine najavila preparativnu liniju, a sada smo je konačno dočekali. Namijenjena je svakome, a Rihanna za nju kaže da je sve što je ikad željela imati u svojoj rutini.

Osim s nekoliko modnih linija, glazbenica Rihanna osvojila je beauty svijet svojim brendom Fenty Beauty, prvenstveno zato što su njezini proizvodi namijenjeni ženama svih rasa i tipova kože. Kod Rihanne nema diskriminacije!

No, kako je za dobar make-up look potrebna dobra podloga u obliku čiste i njegovane kože, Rihanna je odlučila pokrenuti liniju preparativne kozmetike Fenty Skin. O njoj se šuškalo još od ožujka, a sada konačno dolazi na tržište, točnije sutra 31. srpnja 2020.

Za početak tu su tri proizvoda kako bi pokazala da rutina njege kože ne mora uključivati desetke proizvoda već se puno može napraviti i s malo njih.

Riječ je o Total Cleans’r Remove-It-All Cleanser čistilici za lice, Fat Water Pore-Refining Toner Serumu i Hydra Vizor Invisible Moisturizer Broad Spectrum hidratantnoj kremi sa zaštitnim faktorom 30.

"Željela sam da preparativna linija bude cjenovno prihvatljiva, jednostavna i da rastereti rutinu njege od kompliciranog kombiniranja proizvoda. Zato je ova linija namijenjena svakome. Fenty Skin sadrži sve što sam nekad željela imati u svojoj rutini", rekla je pjevačica.

U potpunosti biorazgradiva ambalaža

Čistilica je gelaste teksture, a Rihanna kaže da uklanja čak i najtvrdokorniju šminku i tragove krema sa zaštitnim faktorom koje znaju biti dosta masne i teške. Nadalje, serum je revolucionarni spoj tonika i seruma; bogat je antioksidansima, vitaminom C i niacinamidom koji djeluju na akne, prištiće, mrlje i diskoloracije te vraćaju svježinu koži. I na kraju, kao zadnji korak u njezi je hidratantna krema za koju Rihanna kaže da nije teška, a pruža zaštitu od sunca i hidrira kožu.

Još jedan plus kod ove linije jest što je ambalaža u potpunosti biorazgradiva. Za kupnju se možete prijaviti mailom ili pričekati da proizvodi stignu na službenu stranicu.

Čitajte i:

Svi žele 'staklenu put': Futuristički proizvodi poput prozirnog pudera nova su realnost

I to smo dočekali! Iz Fenty Beauty radionice stiže proizvod koji svaka žena želi

Novi val make-up brendova: Biznis koji sve više privlači zvijezde, pogledajte što nam sve nude

Kultni Rihannin proizvod dobio je 'nastavak': Ovo je formula na koju se čekalo

Linker
19. travanj 2024 18:31