AMAZON

Sve je ispod 260 kuna: Amazon predstavio svoju liniju za njegu kože, odabrale smo pet proizvoda koje želimo

Vodeća svjetska web trgovina već ima pregršt svojih proizvoda, ali tek je ove godine došao red i na beauty: Amazon je napokon predstavio svoju liniju proizvoda za njegu kože čija se cijena kreće od 60 pa sve do 260 kuna.

Vodeća svjetska web trgovina već ima pregršt svojih proizvoda, ali tek je ove godine došao red i na beauty: Amazon je napokon predstavio svoju liniju proizvoda za njegu kože čija se cijena kreće od 60 pa sve do 260 kuna.

S obzirom na pristup recenzijama beauty proizvoda koji se nalaze u njihovoj ponudi, web trgovina Amazon imala je dovoljno informacija o tome što danas žene žele od preparativne kozmetike i to su iskoristili za pokretanje vlastite kozmetičke linije Belei. Amazon.com lansirao je liniju u kojoj se nalazi 12 proizvoda: od seruma i krema pa sve do maramica za njegu kože. Fokus je na sastojcima koji su trenutačno pravi hit kao što su ugljen, micelarna voda, hijaluronska kiselina, vitamin C i retinol, a u formulama nema parabena, sulfata, mirisa, ftalata te nisu testirani na životinjama, dok su pakiranja napravljena od materijala koji se nakon korištenja može u potpunosti reciklirati. Proizvodi su prihvatljive cijene: najjeftiniji je 60, a najskuplji 260 kuna.

Novim izletom u beauty industriju drugi brendovi nisu odušeljeni jer Amazon na svojem web shopu svoje proizvode uvijek pozicionira bolje, a i uvijek se trude ponuditi kvalitetu, uz prihvatljivu cijenu, što im je i ovog puta bio cilj.

- Naš cilj je da kupci troše manje vremena i novca u potrazi za pravim rješenjima za njegu kože – izjavila je Kara Trousdale, šefica beauty odjela privatnih brendova na Amazonu koji se na izlet u tu industriju odvažio zbog rasta zarade: lani je industrija ljepote dosegla gotovo 19 milijardi dolara u SAD-u, a prodaja proizvoda za njegu kože rasla je za 13 posto.

Odabrali smo pet proizvoda koje bismo voljeli imati u svojoj kozmetičkoj torbici: masku, kremu za područje oko očiju, serum, hidratantnu kremu i maramice za čišćenje lica.

Niti jedna rutina za njegu kože nije potpuna bez maske, a ova u sebi sadrži ugljen koji će "izvući" svu suvišnu masnoću i prljavštinu, a u sebi ima i hijaluronske kiseline koja hidratizira kožu. Za kožu oko očiju, i manje podbulosti, tu je krema s kofeinom koja će smanjiti "puffy face", a za cijelo lice tu je serum u kojem se nalazi jedan od najsnažnijih i najvažnijih antioksidansa u njezi kože - ferulična kiselina koja u ovom pakiranju dolazi u spoju s vitaminom C i E. Za dodatnu njegu vitaminom C, koji pet puta povećava sintezu kolagena te time poboljšava elastičnost kože i ublažava bore, tu je hidratantna krema, dok su maramice za čišćenje lica natopljene micelarnom vodom koja s lakoćom odstranjuje make-up, prljavštinu i masnoću s lica, a istovremeno ga i hidratizira.

Maska 118 kuna; Krema za područje oko očiju 145 kuna; Serum 263 kune; Hidratantna krema 230 kuna, Maramice za čišćenje lica 60 kuna

Linker
26. travanj 2024 01:16