Beauty vijest dana

Sve ljubiteljice make-upa došle su na svoje: NudeSTIX brend napokon stigao i kod nas!

Ako ste NudeSTIX do sada naručivali izvana, sada to više nećete morati jer je ovaj brend, poznat po jednostavnim, multifunkcionalnim proizvodima s kojima svatko može postići prirodan look, konačno postao dostupan i kod nas. Dakle, nema više kupovanja 'na slijepo' i bacanje novca na krivu nijansu.

NudeSTIX je brend koji se u vrlo kratkom roku proslavio kod beauty ovisnica, ponajviše iz razloga jer ga karakteriziraju make-up proizvodi jednostavni za korištenje. "Go nude but better" njihov je moto kojim slave prirodnu ljepotu i činjenicu da baš svi možemo postići svježi nude look uz vrlo malo truda, bez previše proizvoda i kompliciranja.

Njegova osnivačica je Jenny Frankel, koja je u beauty industriji preko 20 godina, a 2015.godine se odvažila lansirati vlastiti brend. Uz bok Jenny stoje njezine kćeri Ally i Taylor, tipične pripadnice Gen Z i Millennial generacije koje su također zaslužne zašto je ovaj make up brend postao toliko popularan među mladima.

Jenny i kćeri

Jenny smatra kako svi imamo jedinstvenu ljepotu koju ne treba pokrivati tonom make up-a, nego dodati malo boje i svježine na strateška mjesta i time istaknuti svoje prednosti. Svi proizvodi dolaze u prirodnim nijansama te imaju stick pakiranje, od kud i sam naziv brenda, te ih se može koristiti na više načina. Također su obogaćeni vitaminima, antioksidansima te su veganski i cruelty-free.

Jenny je kolekciju ekskluzivno predstavila u Mülleru na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, a uskoro će biti dostupna i u drugim gradovima Hrvatske.

Promo

Promo

Promo

Promo

Linker
19. travanj 2024 00:24